• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

06.12.2022

11:09

ŠOJGU UPRAVO OBJAVIO JEZIVE BROJKE! Teški gubici ukrajinskih snaga, jedan podatak posebno govori o srazmerama uništenja

AP/Photo

Vesti

ŠOJGU UPRAVO OBJAVIO JEZIVE BROJKE! Teški gubici ukrajinskih snaga, jedan podatak posebno govori o srazmerama uništenja

Podeli vest

Ukrajinske snage su u novembru izgubile 8.300 vojnika, pet aviona, 10 helikoptera, 149 tenkova, više od 300 oklopnih transportera, rekao je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu

Ruska vojska je u poslednjem periodu oslobodila Majorsk, Pavlovku, Opitno, Andrejevku, Belegorovku Južnu i Kurdjumovku u Donbasu, naveo je ruski ministar.

„Na lugansko-donjeckom i južnodonjeckom delu fronta naneti su veliki gubici protivniku i u ljudstvu i u vojnoj tehnici“, dodao je on.

Kijevski režim nastoji da stvori privid opasnosti od nuklearne katastrofe, nastavljajući ciljano da gađa Zaporošku nuklearku, rekao je ruski ministar odbrane. Samo u poslednje dve nedelje ukrajinske snage ispalile su 33 projektila velikog kalibra na nuklearku, naveo je Šojgu.

„Naše jedinice preduzimaju sve mere da osiguraju bezbednost Zaporoške nuklearke. Kijevski režim nastoji da stvori privid opasnosti od nuklearne katastrofe tako što nastavlja da namerno gađa taj objekat“, naveo je on.

Ruska PVO, ističe Šojgu, presrela je većinu projektila koje ispaljuje ukrajinska vojska, ali neki od njih ipak pogađaju objekte koji su od značaja za bezbedno funkcionisanje nukelarke.

Šojgu je dodao i da će ruska vojska nastaviti da brani ključne objekte na teritorijama koje su oslobođene toko specijalne vojne operacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

RUSIJU SU NAPALI JEVREI KOI UORAVLJAJU TAJNIM GLOBALNIM ORGANIZACIJAMA KOJE SU U TU SVRHU I STVORILI ! Posle ubistva Kenedija Amerika je obična jevrejska kolonija potpuno u funkciji jevreja I Izraela a SVI Američki oredsednici su masoni masoni su tajna globalna jevrejska špijunske vojska! Al kaide isis globalna trgovina dorgomsu tajne bande jevreja koim upravljaju pomoću masona albanaca sarajevski jevrejskih muslimana...! ROTŠILD KOH ABRAMOVIČ TITO2 SOROS GEJTS ZAKENBERG..TO SU KOMANDANTI TAJNIH DRUŠTAVY A SIBIR I NJEGOVA BOGATSTVA SU META JEVREHA ZDKENSKI JEVREIN JE IBAČEN NA VKAST KOMANDUJE FAŠISTIMA I ZAPADNIM SPECIJALCIMA U UKRAINI KOJE JEVREI NASKIRAJU U NAVODNE PLAĆENIKE ŠTO OVI SVAKAKO NISU!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija