Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

15.12.2022

10:45

INCIDENT U NOVOSIBIRSKU! Zapalio se Antonov An-12! Prinudno sleteo na aerodrom Tolmačovo, a onda je počela drama! (FOTO, VIDEO)

Printskrin

Vesti

INCIDENT U NOVOSIBIRSKU! Zapalio se Antonov An-12! Prinudno sleteo na aerodrom Tolmačovo, a onda je počela drama! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Ruski avion tipa Antonov An-12 zapalio se danas nakon što je prinudno sleteo na aerodrom Tolmačovo u Novosibirsku, administrativnom centru Sibirskog federalnog okruga

Na snimku koji se danas pojavio na društvenim mrežama vidi se avion Antonov An-12 sa zapaljenim motorom na aerodromu Tolmačovo, prenosi TASS.

"U 12:57 sati po moskovskom vremenu, posada An-12 je prinudno sletela na aerodrom Tolmačovo zbog kvara motora. Uočen je plamen u desnom krilu kod četvrtog motora", saopštila je za TASS pres služba aerodroma.

Navode da su aerodromske službe za vanredne situacije ugasile požar i da u incidentu nije bilo povređenih. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15