• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.12.2022

17:35

OVO VEĆ NIKAKO NIJE DOBRO! NATO prokockao vreme, Rusija ODLUČNA! Moskva: Stigli smo dotle, nema nazad...

Vesti

OVO VEĆ NIKAKO NIJE DOBRO! NATO prokockao vreme, Rusija ODLUČNA! Moskva: Stigli smo dotle, nema nazad...

Podeli vest

Uzimajući u obzira trenutni razvoj događaja, isključena je mogućnost bilo kakvih razgovora sa NATO savezom, rekao je agenciji Tass izvor

Sada smo stigli dotle da ćemo, kad god se predstavnici NATO kao organizacije pojave na univerzalnim međunarodnim platformama, zahtevati da oni ne budu tu, a jedini izuzetak moglo bi da bude kada se radi o specifičnim platformama kakva je Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju, kazao je izvor Tassa.

On je dodao da od Rusije više niko ne treba da očekuje da „konceptualno vrati“ predloge o bezbednosnim garancijama, koje je pre godinu dana uputila Sjedinjenim Američkim Državama i NATO.

Ako bismo to uradili javiće se potreba da ažuriramo poziciju, a to ne bi bilo moguće jer sve zavisi od toga kako će se odvijati situacija na terenu za vreme specijalne vojne operacije u Ukrajini, rekao je on.

Dodao je da u Moskvi smatraju da ništa ne stoji iza reči francuskog predsednika Emanuela Makrona da je Rusiji neophodno dati bezbednosne garancije.

To je samo njegov pokušaj da pokaže svoj značaj, ali iza toga nema jasnog stava i predloga, rekao je izvor Tassa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 1 godinu

A ovi agresori ruski bi o negde da prisustvuju?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija