• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/politnavigator.net

20.12.2022

10:48

SUKOB U UKRAJINI PRAKTIČNO VEĆ REŠEN, OVO JE ZNAK?! Ukrajinci u panici: Putin dokazao Đinpingu, predsednik Kine zna da će KRAJ biti već na proleće?

Reuters

Vesti

SUKOB U UKRAJINI PRAKTIČNO VEĆ REŠEN, OVO JE ZNAK?! Ukrajinci u panici: Putin dokazao Đinpingu, predsednik Kine zna da će KRAJ biti već na proleće?

Podeli vest

Kina sve više investira u rusku ekonomiju

Ako za tri meseca oko 250 ruskih projektila pretvori ukrajinski energetski sistem i ekonomiju u "ruševinu", onda će doći do jednog, ali veoma preciznog i masovnog raketnog napada na „centre odlučivanja“, sa kojim će Vladimir Putin konačno zatvoriti ukrajinsko pitanje.

Ovo je u eteru internet kanala Politeka izjavio ukrajinski politikolog i ekonomista Oleg Šoskin, javlja dopisnik PolitNavigatora.

- Tokom oktobra, novembra i decembra uništili su 50% sistema toplotnih, proizvodnih i visokonaponskih komunikacija? Da, uništili su i to je realnost - rekao je Soskin.

Voditelj je napomenuo da u isto vreme nisu dirali „centre odlučivanja“ Oružanih snaga RF.

- Tako je, jer ako ste već pobedili, morate jako da udarite da biste rešili ovaj problem. Tokom ova tri meseca uništeno je 50% infrastrukture, oko 200 projektila „Kalibar”, „H” i drugih varijanti. Mislim na masovne udare. Oko 400 dronova je uništeno tokom ovog perioda. Ali praktično – tu su ruševine. Nacionalni ekonomski kompleks Ukrajine je već skoro uništen. Zemlja nema para u budžetu, sve je već uništeno. Da nije bilo zapadnih zaliha, zemlja bi već propala - naveo je politikolog.

Po njegovom mišljenju, intenziviranje ekonomskih odnosa između Ruske Federacije i Kine potvrđuje njegovu uverenost da je Putin dokazao Si Đinpingu da je pitanje sa Ukrajinom praktično rešeno.

- Si Đinping je odlučio dođe u Moskvu na proleće. Sa Putinom se sreo 40 puta, a biće i 41. sastanka. Plus, sada su odlučili da Kina investira u rusku ekonomiju. To znači da postoje informacije koje su ubedile Sija da će Putin rešiti pitanje sa Ukrajinom -  rezimirao je, između ostalog, Soskin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
visocica 1662

pre 1 godinu

Cuj na proljecxe a sta bi sa ona tri dana koje si najavljivao zlikovac jedan.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17