• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

22.12.2022

13:18

UVELIKO SE PRIČA DA RUSIJA I BELORUSIJA SPREMAJU ZAJEDNIČKI NAPAD NA UKRAJINU! Zaharova prekinula spekulacije, tvrdi da je nešto drugo pitanju, Kijev ima ovaj cilj

Reuters/AP

Vesti

UVELIKO SE PRIČA DA RUSIJA I BELORUSIJA SPREMAJU ZAJEDNIČKI NAPAD NA UKRAJINU! Zaharova prekinula spekulacije, tvrdi da je nešto drugo pitanju, Kijev ima ovaj cilj

Podeli vest

Izjava ukrajinskog ministra odbrane Alekseja Reznikova o tome da Rusija i Belorusija navodno pripremaju zajedničke jedinice za napad s teritorije Belorusije je pokušaj da se od Zapada izmoli još više novca i oružja, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova

„Cilj te izjave je da se izmoli od Zapada još više novca i oružja imajući u vidu vojno-političku situaciju u regionu i dalje pumpanje Ukrajine zapadnim oružjem i jačanje snaga NATO u Poljskoj i baltičkim državama“, rekla je Zaharova na brifingu za novinare.

Ona je dodala da od oktobra u Belorusiji traje raspoređivanje dodatnog kontingenta zajedničkih ruskih i beloruskih jedinica i borbeno usklađivanje, ali taj proces ima transparentan i odbrambeni karakter.

To je istovremeno i simetrični odgovor na jačanje snaga NATO u Poljskoj i baltičkim državama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija