• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Newsweek

23.12.2022

17:30

IZGLEDA KAO MENADŽER STRIPTIZ KLUBA! Ameri ŽESTOKO ISPLJUVALI Zelenskog: Za 45 milijardi pokaži poštovanje za opstanak

foxnews.com

Vesti

IZGLEDA KAO MENADŽER STRIPTIZ KLUBA! Ameri ŽESTOKO ISPLJUVALI Zelenskog: Za 45 milijardi pokaži poštovanje za opstanak

Podeli vest

Poseta Vladimira Zelenskog Beloj kući i Kongresu izazvala je gnev voditelja Foks njuza Takera Karlsona koji je više puta kritikovao kako je bio obučen ukrajinski predsednik iz vremena rata

Govoreći u svojoj emisiji u sredu uveče, Karlson je rekao da Zelenski izgleda kao "menadžer striptiz kluba" i da je trebalo da bude izbačen iz Kongresa.

On je takođe upitao zašto i republikanci i demokratski političari podržavaju borbu Ukrajinaca protiv Rusije nastavljajući da pružaju finansijsku podršku.

- Danas je predsednik Ukrajine stigao u Belu kuću kao menadžer striptiz kluba i počeo da traži novac - rekao je Karlson.

- Začudo, niko ga nije izbacio, nego su radili šta je hteo.

„Američki poreski obveznici će nastaviti da daju Zelenskom šta god on zahteva ’koliko god bude potrebno. Izrazito Bajden nikada nije precizirao šta je to, koliko je potrebno da se šta uradi? Pogurati rusku vojsku nazad na granice pre invazije, zvuči razumno. To je verovatno ono što su Amerikan pretpostavljali, oni koji obraćaju pažnju, ali to nije ono što Zelenski misl", rekao je Karlson.

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski i Džo Bajden

 

Karlson je napomenuo i da Zelenski želi promenu režima u Rusiji, kao i da želi pomoć SAD da to učini.

„Šta će se desiti ako „pobedi?“ Kako izgleda haos koji je usledio, razmislite o tome? Ko će da obezbedi najveći nuklearni arsenal na svetu?"

On je dodao da je „ponižavajući scenario“ da SAD daju novac Ukrajini dok se njena ekonomija bori.

Tokom obraćanja Kongresu, Zelenski je rekao da davanje njemu i njegovoj naciji ne treba posmatrati kao dobrotvorne svrhe, već kao „investiciju u globalnu bezbednost i demokratiju“. Nakon što je ovo rekao, Zelenski je dobio ovacije od skoro svih prisutnih.

Govor je održan u trenutku kada Kongres razmatra račun za potrošnju od 1,7 biliona dolara. Ovaj zakon bi uključivao oko 45 milijardi dolara hitne pomoći Ukrajini, ali su mu se protivili neki republikanci.

Karlson nije bio jedina osoba koja se osporavala izgledu Zelenskog, a neki komentatori su tvrdili da bi trebalo da nosi odelo. Voditelj Njuzmaksa Beni Džonson oglasio se na Tviteru i napisao:

- Ovo nezahvalno go*no nema pristojnosti da nosi odelo u Beloj kući, bez poštovanja prema zemlji koja finansira njegov opstanak. 

 

 

"Trenerka u istočnoevropskoj prevarantskoj mafiji. Naši lideri su nasjeli na to. Sve su nas osramotili. Kakva neverovatna uvreda."

Pisac za konzervativnu novinsku veb stranicu Breitbart Vendell Husebø je takođe ocenio i tvitovao:

Zelenski dolazi u Belu kuću da zahteva više podrške od 45 milijardi dolara u omnibus zakonu.

 

 

„Za 45 milijardi dolara pokažite malo poštovanja i iznajmite odelo.

Neki su branili nastup ukrajinskog predsednika. Murtaza Husein, izveštač Intercepta, napisao je na Tviteru:

„Da je Zelenski nosio odelo i kravatu, isti ljudi, uznemireni zbog njegovog umora, nazivali bi ga šarlatanom koji nije u kontaktu. Samo ignorišite prazan komentar“.

Šadi Hamid, autor i viši saradnik na Institutu Brukings, napisao je na Tviteru:

„Ozbiljno pitanje: Zašto bi Zelenski tačno trebao da nosi odelo? On ne nosi odelo u Ukrajini, tako da je nejasno zašto bi ga nosio u SAD“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pop

pre 1 godinu

Нациста никад није облачио одело он има униформу. Амери би подржали и Бин Ладина само да се не окрене против њих а ово говно подржавају јер ратује са Русијом. А они му све ово не раде џабе у то ће да се увери ако Руси победе и рат престане.

nikolaQu

pre 1 godinu

Trump - America FIRST Baiden - Ukraine FIRST

master

pre 1 godinu

Nije samo Bajden izlapio, ceo *ebeni kongres mu se pridruzio aplauzima idiota iz ukraine

Marko

pre 1 godinu

Taker Karlson je ili slep ili zlonameran ( ovo drugo sigurno, pa radi za republikance) jer gornji deo odece Zelenskog je zimaska majca sa dugim rukavima ukraji9nske uniforme koja se nosi ispod bluze ( da oprostimo Takeru na nezananju, on je vojsku vidio samo na televiziji i paradama), tako da Zelenski nije bio u "trenerci", ko sta Taker zlonamerno pokusava da navede, uostalom da nije bilo prilicno, protokol bele kuce bi vec ukazao Zelenskom ( to ko kad je nas predsednik otisao u Kinu u farmerkama) Inace prisetiite se ko je Taker, on je onaj tip koji trazi da se Srbija ponovo bombarduje i da se svi srbi isteraju sa KiM jer je to " stara albanska zemlja", e ako vam je taj lik reper za ono kako izgleda Zelenski onda stvarno imate neki medicinski problem sami sa sobom

ratko

pre 1 godinu

a sta ocekivati od klosara propalog glumcica negonekulturu s kim si takav si

zlatko

pre 1 godinu

Placite rusoljupci.On je dosao kao predsjednik zemlje koja je brutalno napadnuta i koja je u ratu.Nebi bilo primjereno da je dosao u fraku a ni da se pojavio kao generalisimus u nekakvoj paradnoj uniformi.Jeli vi znate po cemu se Americki general razlikuje od vojnika.Samo po oznaci na Šlemu i ramenu i nicemu vise.I Zelenski je samo predsjednik zemlje koja je u ratu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija