• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

25.12.2022

11:03

(VIDEO) KAKVA BLAMAŽA BRITANSKOG PREMIJERA! Postavio SRAMOTNO pitanje BESKUĆNIKU dok je služio hranu u SKLONIŠTU ZA SIROMAŠNE!

Reuters

Vesti

(VIDEO) KAKVA BLAMAŽA BRITANSKOG PREMIJERA! Postavio SRAMOTNO pitanje BESKUĆNIKU dok je služio hranu u SKLONIŠTU ZA SIROMAŠNE!

Podeli vest

Britanski premijer Riši Sunak našao se danas na udaru kritika nakon što je beskućniku postavio pitanje o biznisu i radu u finansijskoj industriji

Sunak, bivši bankar u Goldman Saksu i jedan od najbogatijih Britanaca, posluživao je u petak doručak u skloništu za beskućnike u Londonu gde je razgovarao sa čovekom koji je rekao da se zove Din.

"Da li ste vi poslovni čovek?" upitao je premijer beskućnika dok mu je dodavao tanjir sa kobasicama, tostom i jajima.

"Ne, ja sam beskućnik", odgovorio mu je Din. 

Angela Rajner, zamjenica predsednika opozicione Laburističke stranke, objavila je video razgovora na Tviteru, nazvavši ga "bolnim", a drugi laburistički poslanik Bil Esterson rekao je za Sunaka  da "nije u kontaktu sa stvarnošću".

 

"Voleo bih se baviti finansijama, ali prvo moram preživeti Božić"

Kad je u oktobru došao na poziciju premijera Ujedinjenog Kraljevstva, Sunak je postao najbogatiji stanar Dauning strita, u trenutku kad se zemlja bori s povećanim troškovima života.

Neugodan deo razgovora je počeo je kad je beskućnik upitao Sunaka "da li se nešto radi na rešavanju krize?".

Kad je beskućnik rekao da ga zanimaju poslovanje i finansije, Sunak je izjavio da se takođe bavio finansijama, pa je upitao čoveka "da li je to nešto čime biste hteli da se bavite?"

"Da, voleo bih, ali prvo moram preživeti Božić," rekao je Din.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MIre

pre 1 godinu

Sta je tu sramota? Imate beskucnike koji imaju posao!

miro

pre 1 godinu

Domaći degenerici doveli uvoznog degenerika da im osveži krv. Ništa tu čudno nije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija