• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

27.12.2022

16:26

RUSKI GENERAL POLUDEO ZBOG GUBITKA NA FRONTU?! Društvenim mrežama kruži snimak o navodnom prebijanju vojnika! Postrojio ih u vrstu pa udarao metalnom šipkom (VIDEO)

twitter.com/printscreen

Vesti

RUSKI GENERAL POLUDEO ZBOG GUBITKA NA FRONTU?! Društvenim mrežama kruži snimak o navodnom prebijanju vojnika! Postrojio ih u vrstu pa udarao metalnom šipkom (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji navodno prikazuje ruskog komandanta koji surovo kažnjava vojnike zbog lošeg držanja u borbi

Kako se može čuti na snimku, komandat se razbesneo jer vojnici, koje je postrojio, nisu držali položaj. Zbog toga je navodno njegova jedinica imala dva mrtva i šest ranjenih vojnika.

Vonici koje je komandant postrojio pravdali su se da nisu napustili položaj, nego da su evakuisali povređene, o da su bili u vezi sa nekim drugim komandantom, sa nadimkom "Moskalj".

Besni komandant nije želeo da čuje njihovo objašnjenje. Optužio ih je da su kukavice jer je njih 10 evakuicalo njihova dva ranjena borca, a potom teško i brutalno pretukao motkom i nogama, uz mnoštvo uvreda i pretnji. Komandant je bio toliko besan da je u jednom trenutku zapretuio vojnicima da će ih sve pobiti.

 

 

Pored njega, tu je bio drugi vojnik koji je u rukama držao vatrenu oružje, kao pretnju, a njemu je rečeno da puca na nekog ako se pomeri.

Kako se može čuti na snimku, pretučeni vojnici pripadaju nedavno mobilisanim snagama, dok je besni komandant izgubio dobrovoljce.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sokan

pre 1 godinu

Da li se meni ucinilo da je ovak rekao da su poginuli bili dobrovoljci i Srbije ?

NekoKo

pre 1 godinu

Ovo bi mu bilo poslednje iživljavanje i njemu i ovom degeneriku koji drži na nišanu svoje vojnike. Ne mora baš odmah da se reaguje, ima vremena. Prva dva sledeća metka bi bila za njega i njegovog kolegu degenerika.

sima

pre 1 godinu

Molim urednika ovog uglednog lista odnosno dnevnog lista da se ne pisu uvakve uvrede za rusku vojsku i ruske oficiree , pa zar , vam ovako ponasanje lici na rusiju i ruskog vojnika .Molim vas nemojte ovako pisati . Sto nesto ne pisaste za amere da imaju u stroju teroriste koji seku glave , vojnicima i civilima . Pisite o amerima pa makar i izmisljali , dogadaje .Hvala.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija