• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2023

10:41

(FOTO) UKRAJINCI OBORILI RUSKI DRON, KAD U PRIŠLI BLIŽE, ŠOKIRALI SE! Snimci iz Kijevske oblasti munjevito se šire društvenim mrežama!

AP PHOTO

Vesti

(FOTO) UKRAJINCI OBORILI RUSKI DRON, KAD U PRIŠLI BLIŽE, ŠOKIRALI SE! Snimci iz Kijevske oblasti munjevito se šire društvenim mrežama!

Podeli vest

Rusija je posle žestokog raketiranja Kijeva u subotu, udarila po ciljevima u Ukrajini i prvog dana 2023!

Ovog puta, Rusi su napali dronovima kamikazama.

U prvim satima Nove godine na grad se obrušio veliki broj dornova. Reč je o dronovima kamikazama Geran-2, a jedan je oborila ukrajinska protivvazdušna odbrana Kijevske oblasti.

Ovu informaciju na Fejsbuku je potvrdio šef regionalne policije Andrij Nebitov.

Dron se srušio na sportski teren, naveo je je Nebitov, a na njemu je pisalo "Srećna Nova godina!"

"Evo je, deo noćne čestitke od "bratskog naroda" Srećna nova godina! Može se reći i jeftino i neukusno!", napisao je, između ostalog, Nebitov na Fejsbuku.

Fotografije su se ubrzo proširile društvenim mrežama. Među mnogobrojnim komentarima ima i onih u kojima se tvrdi da je reč o ukrajinskoj "nameštaljci" i "propagandi", te da su sami napisali "čestitku" na nekom od oborenih dronova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miro

pre 1 godinu

Ukronacisti i fašisti sa zapada misle da su mnogo pametni.Da je stvarno bila poruka na dronu ona bi bar malo bila oštećena a ako je kamikaza dron bi eksplodirao i od poruke ne bi ostalo ništa. Ispada da je dron nije nosio eksploziv.

knez

pre 1 godinu

Provokacija. Na nagorelom krilu drona sveza boja poruke. Ocigledno namerno na oborenom krilu drona dopisana poruka , da izazove negativne emocije i reakcije,

Pera

pre 1 godinu

Novogodišnje čestitke te vrste nisu ništa novo, takve čestitke su englezi i amerikanci ispisivali na svjim bombama i raketama još za vreme Drugog Svetskog Rata. Ako ima da se uči nešto, od engleza amera i nemaca svakako može, pa oni su počeli sa svim tim porukama pre 80-tak godina. Isto su radili i švabe za vreme drugog svetskog rata, šta se sada kao bajagi iščudjavaju pa još i osudjuju. Al'im je kratka pamet!!!!! A cela priča je najverovatnije nameštena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija