• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2023

09:27

RUSI POKRENULI OSVETU ZA MAKAJEVKU, SVE SE DEŠAVALO DOK JE IŠAO LAJV! Žestok napad na ledenu dvoranu u Družkovki, tvrde da je tamo bilo oko 200 ukrajinskih vojnika!

Printskrin

Vesti

RUSI POKRENULI OSVETU ZA MAKAJEVKU, SVE SE DEŠAVALO DOK JE IŠAO LAJV! Žestok napad na ledenu dvoranu u Družkovki, tvrde da je tamo bilo oko 200 ukrajinskih vojnika!

Podeli vest

Ruske snage napale su ponedeljak uveče delove regiona Donjecka koje kontroliše Ukrajina, pogođeno je selo Jakovlivka, grad Kramatorsk i ledena dvorana u gradu Družkovka, saopštili su ukrajinski zvaničnici, prenosi Rojters

Jake eskplozije potresle su sinoć oko 22:30 Družkovku u Kramatorsku, Donjecka oblast, gde su privremeno smešteni ukrajinski vojnici, a lokalne vlasti saopštile su da je gađana ledena arena Altair, dvorana vodećeg ukrajinskog hokejaškog kluba Donbas.

Generalni direktor hokejaškog kluba Donbas Fedor Iljenko potvrdio je napad na arenu.

Oglasio se i Kiril Timošenko, zamenik šefa kabineta predsednika Ukrajine, saopštivši je da su izvršena dva raketna napada na Družkovku.

"Jedna raketa je pogodila sam grad, poznato je da su dve osobe ranjene. Druga raketa je pogodila selo Jakovlevka", rekao je on na svom Telegram kanalu.

Na društvenim mrežama su objavljeni snimci raketiranja ledene dvorane u Družkovkoj. Napad se tumački kao osveta za Makajevku.

Rusi tvrde da je u njoj u trenutku udara bilo 200 ukrajinskih vojnika. Dvorana je u potpunosti razneta, a pretpostavlja se da je napadnuta Iskanderom.

Napad se dogodio u trnutku dok je novinar francuske televizije bio uključen u program uživo. Kamera je zabeležila veliku eksploziju od koje je bio udaljen svega nekoliko desetina metara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17