• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/vz

05.01.2023

13:57

TERALI GA DA BUDE NACISTA?! Princ Hari OSUO PALJBU po Vilijamu i Kejt, namerno mu smestili AFERU SA NACISTIČKOM UNIFORMOM?!

AP/Printscreen Youtube/Fotomontaža

Vesti

TERALI GA DA BUDE NACISTA?! Princ Hari OSUO PALJBU po Vilijamu i Kejt, namerno mu smestili AFERU SA NACISTIČKOM UNIFORMOM?!

Podeli vest

Britanski princ Hari je u svojoj autobiografiji deo krivice svalio na princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton za skandal sa nacističkim uniformama 2005. godine, prenosi Pejdž Siks, pozivajući se na odlomak iz autobiografije princa

Princ Hari se pojavio u nacističkom kostimu na zabavi 2005. godine, a britanski San je na naslovnoj strani objavio njegovu fotografiju obučenog u košulju sa crvenom trakom sa kukastim krstom, dok je princ Vilijam na istoj zabavi nosio kostim lava.

Kako prenosi izdanje Pejdž Siks, u jednom od delova svoje autobiografije, princ Hari piše da je pri izboru odela između pilotske i nacističke uniforme konsultovao Vilijama i njegovu suprugu Kejt, koji su mu savetovali nacističku uniformu.

U svojim memoarima je takođe rekao da je ovo odelo nasmejalo Kejt i Vilijama.

Podsetimo, britanski Gardijan je danas, pozivajući se na odlomak iz autobiografije princa Harija, naveo da ga je njegov stariji brat princ Vilijam fizički napao 2019. godine.

Hari piše da je njegov brat došao kod njega da zbog razgovora o njihovim zategnutim odnosima i skandalima sa kraljevskom porodicom. On je Markl nazvao "grubom", nakon čega je među njima nastala svađa. Hari je optužio Vilijama za nedostatak podrške, nakon čega ga je stariji brat uhvatio za kragnu, a zatim bacio na pod, razbivši pseću činiju.

Ranije je princ Hari optužio kraljevsku porodicu za podmetanje informacijama. On je za britanski kanal ITV rekao da kraljevska porodica ne želi pomirenje sa njim i njegovom suprugom Megan Markl, dok on sam želi "porodicu, a ne instituciju."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Još onda kad je obelodanjena veza Harija sa Megan ja sam rekao da kraljevska porodica nju neće nikad prihvatiti niti odobriti taj brak, samo i isključivo zato što je mešanac. Za Englesku elitu plave krvi to je jednostavno najveće poniženje i neprihvatljivo a Hari je to znao jer nema sumnje i da mu je to rečeno. Naravno da zbog lažnog poštovanja rasne "jednakosti" kraljevska prodica to neće nikad reći niti priznati. Svi drugi razlozi koji se pominju i objavljuju su samo spinovi, svako normalan to zna ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija