• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Sputnjik

14.01.2023

17:43

JAKE SNAGE MOLDAVIJE HRLE NA GRANICU! UGROŽEN SUVERINITET! Vlada ODMAH obavestila brigadu "Bombteh"! Pronađeni su...

Printscreen/Telegram/t.me/Hajun_BI

Vesti

JAKE SNAGE MOLDAVIJE HRLE NA GRANICU! UGROŽEN SUVERINITET! Vlada ODMAH obavestila brigadu "Bombteh"! Pronađeni su...

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Moldavije saopštilo je da je granična služba pronašla delove rakete u Bričenskom okrugu na severu republike. Nije precizirano kome raketa pripada.

- Patrola granične policije danas je pronašla delove rakete u blizini graničnog prelaza Larga (Bričenski rejon) - saopšteno je na Telegram kanalu kanal Ministarstva unutrašnjih poslova Moldavije.

Kako je precizirano, granična policija realizovala je plan dejstava u vanrednim situacijama i povećala broj policijskih patrola u pograničnom području sa Ukrajinom.

O pronađenim delovima rakete obaveštena je hitna spasilačka služba, kao i brigada „Bombteh“ i tužilaštvo Bričenskog okruga. Generalni inspektorat za vanredne situacije i granična policija obezbeđuju perimetar i pripremaju pomoć istražnim timovima.

Inače, ovo je treći zabeleženi slučaj pada delova raketa na teritoriju Moldavije.

Premijerka: Nepoštovanje moldavskog suvereniteta

Premijerka Moldavije Natalija Gavrilica saopštila je da narušavanje vazdušnog prostora te zemlje predstavlja nepoštovanje moldavskog suvereniteta.

- Izražavam nezadovoljstvo zbog nepoštovanja suvereniteta Moldavije, današnjim ponovnim narušavanjem njenog vazdušnog prostora i padom ostataka rakete u oblasti naselja Larga u Bričanskom rejonu - navela je Gavrilica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija