• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.01.2023

22:50

IRAN ČEKA ISPORUKU RUSKIH LOVACA SU-35, HELIKOPTERA I RAKETA, AMERI SU SE OVOG PLAŠILI KAO... Suhoji stižu već u martu!

Printscreen/Armies Power

Vesti

IRAN ČEKA ISPORUKU RUSKIH LOVACA SU-35, HELIKOPTERA I RAKETA, AMERI SU SE OVOG PLAŠILI KAO... Suhoji stižu već u martu!

Podeli vest

Iranske vlasti će od Rusije kupiti odbrambene sisteme, rakete i helikoptere, saopštio je član komisije za nacionalnu bezbednost i spoljnu obaveštajnu delatnost islamskog parlamenta Šahrijar Hejdari agenciji Tansim.

- Dali smo Rusiji takve narudžbine kao što su odbrambeni sistemi, rakete i helikopteri, i većina ovog oružja će uskoro stići u zemlju, rekao je Hejdari. 

Kako navodi agencija, istovremeno će biti isporučeni i ruski lovci Su-35. Prvi se očekuju već u martu.

U septembru je komandant iranskog vazduhoplovstva Hamid Vahedi rekao novinskoj agenciji Barna da je na dnevnom redu kupovina ruskih Su-35. Komandant Ratnog vazduhoplovstva je rekao da konačna odluka o kupovini Su-35 ostaje na komandi kopnenih snaga i iranskom Generalštabu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Posle ubistva Kenedija Amerika je obična jevrejska kolonija potpuno u funkciji Izraela I jevreja a SVI Američki oredsednici kao masoni su jevrejski batkeri jer su masoni tajna globalna jevrejska špijunske vojska ! Al kaide isis globalna trgovina drogom su jevrejska tvorevina kojom komanduju tako što su stvorili albaniju preko Albanaca direktno komanduju pa su tako bombardovali Ameriku 11og septembra d bi usmerili Američku silu na svoje neprijatelje Arape muslimane hrišćane..! Jevrei su uništili Irak Libiju Siriju Avganistan..a sad je naredu Iran dakle Amerika je jevrejski gorila !

Jovan

pre 1 godinu

Ma nije moguće, pa "znameniti institut za ratovane iz US" je konstatovao da su rusi iscrpili resurse i da je Putin gotov. A oni tako iscrpeni prodaju SU-35, pa moroni jedni oni vas karaju u bulju, uz KAZAČOK.

Aleksandar

pre 1 godinu

Ako ne dođu i ruski piloti, demokratija ima mogućnost još godinu dana da se ugradi u Iranu, preko neke obojene revolucije. Predlažem tirkiznu boju, mnoogo mi se sviđa.

Jastreb

pre 1 godinu

Заиграли се амери и кренули у маратонску трку за коју нису способни да истрче до краја. Својом бахатошћу на крају остаће потпуно сами као овчији брабоњак на цедилу. Ова ЕУ срања и онако су навикли да буду слугерани и најпонизније слуге пошто памет немају лако ће се прешалтовати на победничку страну јел су то увек и радили баш као Бугари у сваком рату.

borko

pre 1 godinu

U jeku rata u Ukrajini i potencijalne eskalacije, uz konstatciju vojnih stručnjaka da Rusiji nedostaju avioni, priča o ovom izvozu mi baš i nije realna. Možda 2 suhoja, nešto malo PVO sistema..... MISLIM DA JE NAJVEĆI RUSKI KAPACITET ZA IZVOZ - RUSKI VOJNIK. TOLIKO IH IMA DA NE ZNAJU ŠTA ĆE SA NJIMA.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17