• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

18.01.2023

09:29

POGINUO UKRAJINSKI MINISTAR U PADU HELIKOPTERA!

Reuters

Vesti

POGINUO UKRAJINSKI MINISTAR U PADU HELIKOPTERA!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Denis Monastirski je nastradao kada se u Brovarima u Kijevskoj oblasti Ukrajine srušio helikopter

Ministar i njegov zamenik nalazili su se u helikopteru sa još sedam osoba koje su poginule, saopštila je Nacionalna policija Ukrajine.

Foto: Reuters

Monsastirski sa Denisom Prokopenkom, komandantom puka "Azov", nakon razmene zarobljenika

Prema dostupnim informacijama, devet od 16 poginulih bilo je u helikopteru. 

„U gradu Brovari srušio se helikopter u blizini vrtića i stambene zgrade. U vrtiću su u trenutku tragedije bila deca i zaposleni u ustanovi. Trenutno su svi evakuisani. Ima žrtava“, napisao je načelnik Kijevske regionalne vojne administracije Aleksej Kuleba na Telegramu.

Foto: Reuters

Monastirski sa Svjatoslavom Palamarom, zamenikom komandanta "Azova"


Denis Anatoliovič Monastirski bio je ukrajinski advokat i političar. Kao kandidat stranke "Sluge naroda učsestvovao je na ukrajinskim parlamentarnim izborima 2019. godine. Postavljen je na 19. mesto na nacionalnoj izbornoj listi i izabran u ukrajinski parlament. U parlamentu je postao šef skupštinskog Odbora za poslove sprovođenja zakona.

Foto: Tanjug/AP

Denis Monastirski

Nakon što je 12. jula 2021. ministar unutrašnjih poslova Arsen Avakov podneo ostavku na mesto ministra unutrašnjih poslova, Monastirski je 16. jula 2021. imenovan za ministra unutrašnjih poslova od strane 271 poslanika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija