• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/24ur

21.01.2023

12:16

BRUTALNA LIKVIDACIJA U LJUBLJANI! Ubio ga pred detetom na zadnjem sedištu, opsadno stanje u gradu, obračun klanova u pitanju?!

Vesti

BRUTALNA LIKVIDACIJA U LJUBLJANI! Ubio ga pred detetom na zadnjem sedištu, opsadno stanje u gradu, obračun klanova u pitanju?!

Podeli vest

Ljubljančanin star 34 godine poginuo je u pucnjavi na području Viča u Ljubljani

Policija i dalje traga za počiniocem, a saopšteno je da je visok oko 170 centimetara, u tamnoj odeći, maskiran. On je peške pobegao sa lica mesta ka Rožnoj dolini. Policija moli sve koji nešto znaju da im se što pre jave.

Kako je na konferenciji za novinare rekla policijska predstavnica za odnose s javnošću Aleksandra Golec, policija je obaveštena o incidentu na području Viča i da je jedna osoba povređena. Inspektori su na licu mesta zatekli muškarca kako leži nasred ulice i koji je od zadobijenih teških povreda ubrzo preminuo. Povrede su nanete vatrenim oružjem, saopštila je Policijska uprava Ljubljana. 

Prema izjavama očevidaca, žrtva je navodno upucana ispred maloletnog deteta koje je sedelo na zadnjem sedištu. 

Prema našim nezvaničnim informacijama portala 24ur, ubijeni muškarac nije bio slučajna meta, jer je na njega pucano već u aprilu 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je vatru. Policijski službenici su na licu mesta pronašli veću količinu novca.

Policija je tada na licu mesta pronašla veću količinu novca. Njemu se 2013. godine sudilo za napad oružjem, ali je tužilaštvo na kraju odustalo od gonjenja. Prema nezvaničnim informacijama portala Večer, žrtva je bila u sporu sa slovenačkom ćelijom kavačkog klana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija