• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

24.01.2023

12:42

RUSI TVRDE: ZELENSKI MOLIO AMERIKANCE DA UBIJU PRIGOŽINA! Vođa "vagnerovaca" mu odgovorio ovim rečima!

Reuters

Vesti

RUSI TVRDE: ZELENSKI MOLIO AMERIKANCE DA UBIJU PRIGOŽINA! Vođa "vagnerovaca" mu odgovorio ovim rečima!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski razgovarao je sa direktorom Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijamom Bernsom o likvidaciji osnivača grupe „Vagner“ Evgenija Prigožina, saopštio je član glavnog saveta administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov


Kako je precizirao, razgovor o tome se vodio tokom posete Bernsa Kijevu prošle sedmice.

"Jedna od molbi koju je imao Zelenski je ubistvo šefa grupe 'Vagner' – Prigožina. Prigožin je efikasan, njegovo ubistvo je više nego logično s obzirom na njegovu ulogu u informacionom prostoru i na to kako ukrajinske vlasti promovišu svoje pobede. Za tu molbu zna i okruženje Zelenskog i prilično veliki broj ljudi – da traže i čak zahtevaju od Amerikanaca ubistvo Prigožina. Nema potrebe za spiskovima, novim sankcijama – sve to ne funkcioniše, posebno kada je reč o ljudima koji nemaju imovinu u SAD. Pokazaćete da treba biti ubijen najdrskiji, informativno najistaknutiji čovek treba da bude ubijen", rekao je Rogov.

Prigožin reagovao: To je dobra ideja

Nakon toga se oglasio Evgenije Prigožin, rekavši da je upoznat sa time da su Zelenski i Berns razgovarali o atentatu na njega.

„Da, obavešten sam, pres-služba mi je saopštila. To je veoma dobra ideja. Slažem se da je vreme da se Prigožin likvidira. Ukoliko mi se neko obrati, svakako ću pomoći“, poručio je ironično osnivač Vagner grupe, prenela je njegova pres-služba na Telegramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija