• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

25.01.2023

13:55

"TENKOVI ĆE GORETI!" Stiglo JEZIVO UPOZORENJE iz KREMLJA, sat SUDNJEG DANA ubrzano OTKUCAVA, kraj ČOVEČANSTVA izvesniji NEGO IKAD?!

Reuters/Pixabay/Fotomontaža

Vesti

"TENKOVI ĆE GORETI!" Stiglo JEZIVO UPOZORENJE iz KREMLJA, sat SUDNJEG DANA ubrzano OTKUCAVA, kraj ČOVEČANSTVA izvesniji NEGO IKAD?!

Podeli vest

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je danas kao "skupu grešku" mogućnost da SAD isporuče Ukrajini "abramse", navodeći da će ti borbeni tenkovi "goreti"

 

"Tehnološki, ovo je neuspešan plan. Ovo je precenjivanje potencijala koji će ovo dodati ukrajinskoj vojsci. Ovi tenkovi gore kao i svi ostali. Samo su veoma skupi", rekao je novinarima portparol Peskov.

Očekuje se da će SAD koliko još danas objaviti isporuku tenkova Abrams Ukrajini.

Situacija je za uzbunu

Peskov je komentarisao i situaciju u svetu, navodeći da je - alarmantna!

"Kada se sve sagleda, situacija je stvarno za uzbunu", rekao je Peskov, komentarišući izveštaj da se "Dumsdej klok" ("Sat sudnjeg dana") pomerio deset sekundi ka ponoći, bliže nego ikada.
 

"Zaista je zabrinjavajuće i nema znaka o deeskalaciji, s obzirom na to kakvu politiku vode NATO i SAD", dodao je on.

Portparol Kremlja naglasio je da je potrebno da se preduzme dobar, trezven pogled ka tenzijama i da se shvati o čemu se radi.

"To nas obavezuje da budemo posebno pažljivi, budni i odgovorni, kao i da preduzmemo odgovarajuće mere"

U pitanju je procena grupe nuklearnih naučnika, koji su u utorak na konferenciji za novinare u Vašingtonu objavili da se sat koji pretpostavlja blizinu svetske katastrofe pomerio za 10 sekundi, i sada je na 90 sekundi od ponoći.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija