• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2023

10:47

ZELENSKI ZAKUCAO POSLEDNJI EKSER U UKRAJINSKI SANDUK?! Strašnim rečima opisao šta je Putin za njega - nema govora o miru!

AP/Fotomontaža

Vesti

ZELENSKI ZAKUCAO POSLEDNJI EKSER U UKRAJINSKI SANDUK?! Strašnim rečima opisao šta je Putin za njega - nema govora o miru!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da nije zainteresovan da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i pregovara sa njim o miru

Zelneski je rekao da je Putin za njega "niko", da živi u "informativnom balonu" i ne zna šta se dešava na bojnom polju.

Ko je on sada? Nakon invazije, za mene je on niko, niko“, rekao je Zelenski u intervjuu za Skaj njuz.

Kazao je da Rusija laže, iako poziva na mir, i da noću izvodi napade na Ukrajinu. Zelenski je ponovio ocenu da Putin ne želi mir i da je Ukrajina za njega samo prvi korak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 1 godinu

Šta sve radiš radi dobra Amerike, jadan si, i ako sam u godinama docekacu ja tvoj kraj jer će te tvoj narod osuditi i ceo svet

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija