• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.01.2023

20:21

UBICA IZ AUTOMOBILA OTVORIO VATRU! Među povređenima i dečak (14)! Detalji terorističkog napada u Jerusalimu (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

UBICA IZ AUTOMOBILA OTVORIO VATRU! Među povređenima i dečak (14)! Detalji terorističkog napada u Jerusalimu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Policija kaže da su policajci locirali i ubili napadača u naselju Neve Jakov, tri žrtve su kritičnom stanju među njima i dečak (14)

Sedam osoba je ubijeno iz vatrenog oružja, a najmanje 10 ranjeno u terorističkom napadu na sinagogu u jerusalimskom naselju Neve Jakov, saopštili su u petak uveče policija i medicinari.

Prema navodima policije, terorista je automobilom stigao do zgrade koja se koristi kao sinagoga u naselju u severnom delu istočnog Jerusalima i otvorio vatru.

Policajci su pozvani na lice mesta i upucali napadača, saopštila je policija. Zaplenjen je pištolj koji je očigledno korišćen u napadu.

Hitna pomoć saopštila je da su lekari proglasili sedam žrtava mrtvim na licu mesta.

 

Još tri žrtve - žena u 70-im godinama je u kritičnom stanju, 20-godišnji muškarac koji je takođe u teškom stanju kao i 14-godišnji dečak. Svo troje su prebačeni u bolnicu Hadasa na planini Skopus.

Desetine policajaca upućeno je na lice mesta, saopštila je policija.

U izveštajima medija na hebrejskom jeziku navodi se da policija traga za mogućim dodatnim osumnjičenima koji su možda pomogli napadaču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlah

pre 1 godinu

Kad pucaju na srpsku decu onda to nije trorizam?

ratko

pre 1 godinu

sve se vraca koliko ste Palestinaca pobili ,raketirate ih stalno ,tako da sew to i ocekivalo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija