• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2023

12:10

"DŽONSON LAŽE!" Peskov otkrio šta je PUTIN ZAPRAVAO REKAO bivšem premijeru, bezazleno NERAZUMEVANJE ili NEŠTO MNOGO GORE?!

AP/Photo

Vesti

"DŽONSON LAŽE!" Peskov otkrio šta je PUTIN ZAPRAVAO REKAO bivšem premijeru, bezazleno NERAZUMEVANJE ili NEŠTO MNOGO GORE?!

Podeli vest

Portparol Kremlja Dmitroj Peskov demantovao je danas tvrdnje bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona

Džonson je izjavio da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin „pretio raketnim udarom.” Peskov je naveo je da zna o čemu su zapravo razgovarali Putin i Džonson.

„Ne, to što je gospodin Džonson rekao nije tačno, tačnije, to je laž. I, štaviše, reći ću da je to ili svesna laž, tada je pitanje s kojim ciljem je izabrao takvu verziju izlaganja, ili je nesvesna, jer on zapravo nije razumeo o čemu mu je govorio predsednik Putin“, rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara.

Peskov je kazao da zna o čemu se razgovarali Putin i Džonson, prenosi RIA Novosti.

„Znam o čemu je razgovarano tokom tog razgovora i još jednom zvanično ponavljam: ovo je laž. Nije bilo pretnji raketnim udarima. Govoreći o izazovima za bezbednost Ruske Federacije, predsednik Putin je napomenuo da, ako Ukrajina uđe u NATO, potencijalno raspoređivanje NATO ili američkih projektila na našim granicama značiće da će svaka raketa stići do Moskve za nekoliko minuta“, naveo je Peskov.

Džonson je prethodno izneo tvrdnju da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin pretio raketnim udarom tokom vanrednog telefonskog razgovoru uoči ruskog napada na Ukrajinu u februaru prošle godine.

Džonson je, u dokumentarcu Bi-Bi-Sija koji se bavi Putinovim razgovorima sa svetskim liderima, naveo da mu je Putin rekao da će takav raketni udar "trajati samo minut".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

A šta ste vi naivni očekivali od te kolonijalne zločinačke engleske? Pa zar mislite da ih je Bog izdvojio na ostrvo dalje od drugih normalnih zemalja i ljudi? Pa nije, odvojio ih je da kad bude došlo vreme za njihovo nestajanje odnosno stradanje ne stradaju nevini pored njih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija