• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

02.02.2023

13:00

PANIKA NA ZAPADU! Reči LAVROVA ulivaju STRAH U KOSTI, RUSI će uraditi NEŠTO VELIKO za GODIŠNJICU rata - "CEO SVET ĆE GLEDATI..."

Reuters

Vesti

PANIKA NA ZAPADU! Reči LAVROVA ulivaju STRAH U KOSTI, RUSI će uraditi NEŠTO VELIKO za GODIŠNJICU rata - "CEO SVET ĆE GLEDATI..."

Podeli vest

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov poslao je poruku o godišnjici početka rata u Ukrajini, koja će biti obeležena 24. februara ove godine

Lavrov je izjavio da Rusija planira nešto što će zaseniti pro-ukrajinske događaje koji će na godišnjicu početka sukoba biti organizovani u gradovima zemalja širom sveta.

"Događaji u Njujorku neće biti jedini koji će zaokupiti pažnju sveta"

Ruski šef diplomatije je u razgovoru za državnu televiziju rekao da ruske diplomate "rade na nečemu što će osigurati da najavljeni događaji u Njujorku i na drugim mestima neće biti jedini koji će zaokupiti pažnju sveta", ali nije izneo nikakve dodatne detalje.

Njegova izjava stiže nakon što je ukrajinski ministar obrane Oleksij Reznikov sugerisao da bi ruske snage mogle da pokrenu novu ofanzivu u Ukrajini na simboličan datum kao što je 24. februar.

Lavrov je u intervjuu rekao da će Rusija "iz trenutne situacije izaći još jača i sposobnija za odbranu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 1 godinu

Iako moje komentare ne objavljujete, ipak cu reci jer postujem Vas list da je Sergej Lavroiv najsposobniji i najinteligentniji ministar spoljih poslova koga svet ima!Njega treba itekako ozbiljno shvatati pa i zarez koji stavi iza reci.Mi smo imali ministra spoljnih poslova slicnog njemu Kocu Popovica za koga je tadasnji predsednik Kine Mao ce Tung rekao Titu da mu zavidi na njemu.Lavrov je svestrana licnost.Pored jezika koje govori, on pise pesme, on komponuje, svira klavir,.....izuzetnog ostrog uma i velike sirine obrazovanja.Cast je Srbiji sta je takav covek nas prijatelj!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija