• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2023

10:28

"UKRAJINSKI NAPAD NA MOSKVU ĆE SE SIGURNO DOGODITI!" Šokantna tvrdnje bivšeg ruskog zvaničnika, otkrio šta će za Putina biti prava CRVENA LINIJA!

Reuters

Vesti

"UKRAJINSKI NAPAD NA MOSKVU ĆE SE SIGURNO DOGODITI!" Šokantna tvrdnje bivšeg ruskog zvaničnika, otkrio šta će za Putina biti prava CRVENA LINIJA!

Podeli vest

Andrej Fedorov, bivši zamenik ministra spoljnih poslova Rusije, u emisiji na ruskom kanalu NTV predvideo je da će se ukrajinski napad na Moskvu sigurno dogoditi

Fedorov je i bivši savetnik ruskog premijera i ruskog potpredsednika, a u emisiji na ruskom kanalu NTV izjavio je da je ukrajinski napad na Moskvu neizbežan. Fedorov je navedeno predviđanje izrekao tokom rasprave koju je vodio spoljnopolitički analitičar Maksim Jusin, a snimak Fedorovih poruka objavio je savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko.

U emisiji se razgovaralo o potencijalnoj isporuci zapadnih borbenih aviona ukrajinskoj vojsci. Jedan od učesnika rasprave je upitao Fedorova da li bi takvo oružje predstavljalo prelazak "crvene linije" koji bi naveo ruskog predsednika Vladimira Putina na dodatnu eskalaciju sukoba.

Fedorov je odgovorio da slanje aviona Ukrajincima nije jedna od ruskih crvenih linija. Zatim je naveo šta bi bila crvena linija za Putina - to je udar na komandne centre u Moskvi, naglasio je Fedorov.

Upitali su ga misli li na "pokušaj udara".

"Udar, ne pokušaj. Udar koji će se sigurno dogoditi, to će biti crvena linija", objasnio je Fedorov.

Podsetimo, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski zatražio je od Zapada da pošalje projektile dugog dometa i borbene avione nakon što su se SAD i Nemačka dogovorile da isporuče Kijevu moderne tenkove "leopard" i "abrams".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Ako budu toliko glupi pa napadnu Moskvu bice im to poslednje . Odgovor Moskeve bice uzasavajuci Ukraina ce nestati kao drzava a Kive ce biti sravnjen sa zemljom.

Baba Vanga

pre 1 godinu

Biče,biče,100% biče.Ali ne ove godine.Biče sledeče!!! To če biti nuklearni udar koga svjet još nije video.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija