• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnikportal.rs

04.02.2023

20:48

OBORENA JE! Amerikanci srušili kinesku letelicu iznad Atlanskog okeana! Čeka se reakcija Pekinga! Srlja li svet u katastrofu?

twitter.com/pritnscreen

Vesti

OBORENA JE! Amerikanci srušili kinesku letelicu iznad Atlanskog okeana! Čeka se reakcija Pekinga! Srlja li svet u katastrofu?

Podeli vest

Američko vazduhoplovstvo oborilo je kineski aerostat koji je danima leteo iznad SAD.

Letelica je oborena iznad Atlantskog okeana.

Letelica, za koju u SAD tvrde da je špijunska i pripada Kini, dok Peking navodi da je u pitanju civilni balon za naučne svrhe, danima leti iznad teritorije SAD.

Balon, ili aerostat, je doleteo iz pravca Aleutskih ostrva preko teritorije Kanade i stigao do države Montana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Normalac

pre 1 godinu

Plašite ovakvim naslovima vaše nesrećnike, a? To je cilj udbe, db koji sprovode preko vas njihovih poslušnika, jasno je. Da nesrećni građani budu u stalnom strahu. Gorećete u paklu svojih manipulacija.

Milo

pre 1 godinu

Aman ljudi sto izmisljate. Obican meteoroloski balon koji meri temperaturu i atm pritisak. E moj novinarčiću, slabo ti to rezonujes ili se...

dare

pre 1 godinu

Sto posto u Katasttofu…. Si i Putin ce zbrisati ove…Videcete!!!

Mikan

pre 1 godinu

Ajmo kinezi.srušite neki most u americi.pa da bude1:1

Zagor

pre 1 godinu

Leti iznad USA i USA je obori.....u čemu je problem???!!! Onda neka USA "naučna" letjelica leti iznad kine.......

Jastreb

pre 1 godinu

Neće biti ništa!!! Ni Kinezi ni Rusi nemaju petlju da urade ništa ozbiljno protiv amerikanaca koji su juče, danas i sutra će biti vladari Planete. Oni što naume to i urade uvek i do kraja. A Kinezi kojima su 1999. roknuli ambasadu u Beogradu, progutali knedlu, tako će i danas saviti ledja i ni reč. A tek Rusi, oni često i ne znaju šta hoće i kako hoće, evo vam primer Ukraine, smešno, neorganizovano, jadno i bedno umesto da je osmišljeno i uspešno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija