• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

07.02.2023

11:35

ČUDO BOŽJE U SIRIJI! TRUDNICU NAŠLI POD RUŠEVINAMA, NIJE BILO VREMENA... Svet ganut prizorom iz sirijskog Alepa, je li ovo znak?! (VIDEO)

Tviter/ANews

Vesti

ČUDO BOŽJE U SIRIJI! TRUDNICU NAŠLI POD RUŠEVINAMA, NIJE BILO VREMENA... Svet ganut prizorom iz sirijskog Alepa, je li ovo znak?! (VIDEO)

Podeli vest

Dirljivi trenutak rađanja novog života ispod ruševina ganuo je planetu nakon razarajućeg zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, u kojem je poginulo je najmanje 5.000 ljudi

 

Sirijka, zarobljena u ruševinama nakon što se njena kuća srušila u zemljotresu, rodila je dečaka, a njena sudbina se za sada ne zna.

Uprkos najnepovoljnijim uslovima, lekari u oblasti Jindires, severno od Alepa, uspeli su da porode ženu i bebu iznesu na sigurno, ali sudbina majke za sada je neizvesna.

Tek rođeni dečak je čudom preživeo, nakon što su mu u zemljotresu poginuli braća i sestre. Vest o rođenju bebe brzo su obišle svet, a na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi kako muškarac nosi novorođenče daleko od ruševina.

Beba, koju su mnogi prozvali "čudesna" postala je Turskoj i Siriji, ali i celom svetu simbol nade usred tragedije. Sirijski ratom razoreni grad Alepo spada među područja koja su podnela najveći teret zemljotresa, koji je takođe uništio delove južne Turske.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija