• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RT Balkan

10.02.2023

18:36

(VIDEO) ZELENSKOM GLAVA NA PANJU ZBOG SNIMKA LIKVIDACIJE RUSKIH VOJNIKA?! Horor video obišao planetu, iz UN poručuju: Znamo šta nam je činiti!

telegram/printscreen

Vesti

(VIDEO) ZELENSKOM GLAVA NA PANJU ZBOG SNIMKA LIKVIDACIJE RUSKIH VOJNIKA?! Horor video obišao planetu, iz UN poručuju: Znamo šta nam je činiti!

Podeli vest

Nastavićemo da prikupljamo više podataka o incidentu, saopštile su UN

Ujedinjene nacije potvrdile su danas da je snimak na kojem se vidi kako ukrajinski vojnici ubijaju zarobljene ruske vojnike autentičan, rekla je za "RIA Novosti" portparolka Kancelarije visokog komesara UN za ljudska prava.

- Znamo za taj video i potvrđujemo da je istinit - poručila je.

Ona je dodala da u Ujedinjenim nacijama znaju i za drugi video koji je, zapravo, nastavak prvobitnog. Na njemu se vidi ukrajinski vojnik koji priznaje da je počinio ubistvo, ali se opravdava time što su ubijeni vojnici, prema njegovim rečima, odbili da se predaju i zbog toga što pripadaju "vagnerovcima".

 

 

Ipak, iz UN poručuju da "to nije opravdanje za ono što je ukrajinski vojnik učinio, jer se to kosi sa međunarodnim humanitarnim pravom" i dodaju da će organizacija nastaviti da prikuplja informacije o incidentu, prenose mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 1 godinu

A šta vi (UN) znate? Neznate vi baš ništa (ustvari znate sve ali ne smete ništa bez saglasnosti GAZDE (AMERIKE). Mišljenja sam da vam je bilo dosta lagodnog života i da je vreme za PRAVUU ORGANIZACIJU UN, organizaciju koja će suditi po PRAVDI BOGA ISTINOGA. Mnogo ste zla naneli Planeti, svesno ili ne uopšte nije bitno.

ocrp

pre 1 godinu

Koranski most 91-e i mnogi drugi s laznim opravdanjem ili optuzbom,nista novo !!!

Nenad Manasijević Ratkovo 0637

pre 1 godinu

Ovo je grozno, užasno pa ja bih se ubio od tuge i sramote, zar postoji ovakav stvor da učini tako nešto. Nije mi Putin jasan zašto je uopšte počeo rat da ga ološ iz Ukrajine razbija. Jeste da je žalosno ali treba da pošalje samojedan"Sarmat"na Kijev i gotov rat, on se tu bruka sa bitangama, nacifašistima.

kirta

pre 1 godinu

sami su krivi... bacite atomsku i riješen problem ukrobandita

Baki

pre 1 godinu

Ukrainci isti kao i šiptari !!!! Rođena braća !!!!

Perica

pre 1 godinu

Prema ovakvim ukrajinskim svinjama nema milosti! Satrti ih bez milosti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija