• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/newsweek

12.02.2023

13:33

"VELIKA GOMILA SR*NJA!" Američka političarka VAN SEBE zbog NESPOSOBNOSTI PENTAGONA, KINESKI BALON mogao da nosi NUKLEARNU BOMBU!?

Reuters/AP

Vesti

"VELIKA GOMILA SR*NJA!" Američka političarka VAN SEBE zbog NESPOSOBNOSTI PENTAGONA, KINESKI BALON mogao da nosi NUKLEARNU BOMBU!?

Podeli vest

Kongresmenka Mardžori Tejlor Grin objavila je svoj besni odgovor na brifing o kineskom špijunskom balonu

U video snimku koji je podelio kritičar republikanaca Ron Filipkovski u subotu, 11. februara, Grin se osvrnula na brifing u kojem se govorilo o kineskom špijunskom balonu i kritkovala je Pentagon zašto nije ranije naredio da bude oboren.

- Dozvolili ste prolaz ovom kineskom špijunskom balonu koji je mogao da sadrži biološko oružje, nuklearnu bombu, oružje za EMP (elektromagnetni puls) napad, ili hipersonične projektile. Kineska vlada je pokazala da iz balona mogu da lansiraju takve projektile. Oni su to dokazalina video snimku. Dozvolili ste da ovo leti širom zemlje i onda hoćete da nam dajete izgovore, da navodno prikupljate obaveštajne podatke, ili da niste želeli da ugrozite nečije živote živote. To je sve velika gomila sranja - rekla je Grin.

Kineska državna televizija CCTV je 2018. godine pokazala da baloni koji se koriste oriste kao oružje koje može da leti brže od brzine zvuka, piše Njuzvik. 

Prvi špijunski balon otkriven je u SAD 28. januara i otkriveno je da je prošao preko Aljaske i Kanade pre nego što se vratio u zemlju i primećen na nebu iznad Ajdaha. Državni sekretar Entoni Blinken odložio je posetu Kini zbog incidenta sa balonom i odbacio tvrdnju Pekinga da se on koristi za praćenje vremenskih prilika.

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Pentagon je postigao upravo ono što je i želeo - proglašavanjem meteorološkog balona, za koji su znali mnogo pre nego što je stigao do kopnenih država jer su im sami Kinezi rekli, podigli su tenzije u svojoj javnosti i optužili Kinu za ugrožavanje Amerike i bezbednosti njenih građana. Da je to zaista bio špijunski objekat oborili bi oni njega još iznad (nenaseljenih) Aleutskih ostrva gde nije bilo šanse da se ugroze životi ali onda bi propala prilika da se pljune po neprijateljima.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija