• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

12.02.2023

22:17

AMERI OBORILI NLO IZNAD JEZERA HJURON - VOJSKA PORUČUJE DA JE SVE POD KONTROLOM! Javnost želi da zna, jesu li to Rusi, Kinezi ili vanzemaljci?!

Fotoilustracija/Printskrin

Vesti

AMERI OBORILI NLO IZNAD JEZERA HJURON - VOJSKA PORUČUJE DA JE SVE POD KONTROLOM! Javnost želi da zna, jesu li to Rusi, Kinezi ili vanzemaljci?!

Podeli vest

Mediji u SAD javljaju da je Američka vojska oborila neidentifikovani leteći objekat iznad jezera Hjuron

Elisa Slotkin, kongresmenka iz Mičigena, oglasila se i navela da vojska pažljivo prati situaciju.

- Naša vojska izuzetno pažljivo prati objekat iznad jezera Huron. Znaćemo više o tome šta je to bilo u narednim danima, ali za sada budite sigurni da su sve strane laserski fokusirane na to od trenutka kada je prešao naše vode.

 

 

U svakom slučaju američka, ali i svetska javnost, želi da zna šta je tačno oborila vojska SAD, jesu li to Rusi, Kinezi ili vanzemaljci?!

Podsetimo, Sjedinjene Američke Države hitno su zatvorile vazdušni prostor iznad jezera Mičigen. Ova oblast je proglašena "vazdušnim prostorom nacionalne odbrane". Nešto kasnije isto je učinila i Kanada

 


 
Razlog je još uvek nepoznat.

 

Podsetimo, neidentifikovani objekat oboren je u subotu iznad severne Kanade, što je treći put u nedelju dana da su američki borbeni avioni srušili objekte u vazdušnom prostoru Severne Amerike, odnosno drugi objekat koji su Sjedinjene Države oborile u samo 24 sata

U petak je američki F-22 oborio neindentifikovani objekat u zračnom prostoru Aljaske, a prošlog su vikenda F-22 uz obalu Južne Karoline srušili kineski balon, za kojeg SAD tvrdi da služi za špijunažu, dok Kina tvrdi da je to civilna letelica koja se koristi u istraživačke svrhe, uglavnom meteorološke. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Verovatno se radi o istinskim vladarima Kosmosa, neke civilizacije koja je daleko iznad nas primitivaca koji se ubijamo da čak i nismo svesni svoje gluposti. Obzirom da su konstantno iznad amerike jasno im je ko je vodja u prolivanju krvi na planeti Zemlji i ili će ga obuzdati ili uništiti što bi bilo normalno.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija