• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

13.02.2023

18:15

(VIDEO) SVET NA NOGAMA! ŠEF NORAD NEĆE DA ĆUTI, NLO KOJE SMO OBARALI MOŽDA SU VANZEMALJSKI! To kako su se ponašali u vazduhu je...

Fotoilustracija/Printskrin

Vesti

(VIDEO) SVET NA NOGAMA! ŠEF NORAD NEĆE DA ĆUTI, NLO KOJE SMO OBARALI MOŽDA SU VANZEMALJSKI! To kako su se ponašali u vazduhu je...

Podeli vest

Šef Severnoameričke komande protivvazdušne i protivraketne odbrane (NORAD) Glen van Herk nije isključio da je letelica oborena proteklih dana u vazdušnom prostoru SAD "možda vanzemaljskog porekla".

Oprezno je ipak dodao da "obaveštajne službe SAD tek treba da donesu konačan zaključak o tom pitanju".

Prethodnih dana su američki borbeni avioni F-22 presreli tri "visinske mete nepoznatog porekla" iznad Aljaske, Kanade i jezera Hjuron.
          
Van Herk je tokom specijalnog brifinga za novinare bio upitan da li je vojska spremna da potpuno odbaci verziju o vanzemaljskom poreklu objekata oborenih u nebu iznad Sjedinjenih Država.

          
Njegov odgovor je bio: "Hvala na pitanju. Ostaviću obaveštajnim i kontraobaveštajnim službe da utvrde o čemu se tu radilo. Lično zasad ne isključujem nijednu verziju".

Malo potom je dodao: "Nastavljamo da procenjujemo svaku pretnju ili potencijalnu pretnju koja se približava Severnoj Americi i pokušavamo da ih identifikujemo. Još nismo utvrdili šta je u vazduhu držalo letelice oborene na severu i nismo sigurni da je reč o balonima. Ne mogu da objasnim kako su ostale u vazduhu. Možda je unutar konstrukcije bio neki balon napunjen gasom ili neki pogonski sistem. Međutim, očigledno je da su se održavale u vazduhu".

          
Si-En-En je citirao pilote koji su uzleteli da presretnu objekte i koji su naveli da nisu bili u stanju da vizuelnim posmatranjem utvrde gde im se nalaze motori.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Velko

pre 1 godinu

N I S U ? To su jos ONi iz vremena NT koji ih je lansirao posle Tunguske pa su se vratili nakon .........??? Ala ste se lako ukakili !!!

Jastreb

pre 1 godinu

Šta će još, ovom glupom narodu, da serviraju ovi zapadni debili???

Zelen bostan

pre 1 godinu

Haha, kakve izmišljotine, kad god vlast u Americi dodje u problem sa svojim narodom koji hoće promene, oni izmisle vanzemaljce da ih plaše i teraju u podrum.

Mane

pre 1 godinu

Za ove ostale je utvrđeno da su leteli na nižoj visini od Kineskog balona i da nisu imali svoj pogon već su nošeni vetrom.Predpostavljam da bi i naša avijacija oborila iste,osim Kineskog.

dera

pre 1 godinu

A možda je " djavo " došao po " svoje " , a , šta kažu strukirane službe ?

ratko

pre 1 godinu

i naravno amerikanci sa njihovim svemirskim avionima srusili supertehnologiju vanzemaljacca koji lete po svemiru a ameri ni do kine nisu stigli,kojje su ovo lazi strasno nego smrdljivi nacisti nesta spremaju pa skrecu temu da svet ne bi gledao sta muljaju i koga ce napasti

lol

pre 1 godinu

pod hitno informer da posalje ovog vaseg novinarcica urednika u us of a da se iZkomunicira s njima pa da odmah izvesti vucica.. LOL

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija