• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/strana

16.02.2023

13:21

MOSKVA NESTRPLJIVA - RUSI KREĆU?! CNN izneo MRAČNE prognoze po KIJEV, ukrajinski zvaničnici DIGLI UZBUNU - "NAKUPILI SU TRUPE..."

AP/Photo

Vesti

MOSKVA NESTRPLJIVA - RUSI KREĆU?! CNN izneo MRAČNE prognoze po KIJEV, ukrajinski zvaničnici DIGLI UZBUNU - "NAKUPILI SU TRUPE..."

Podeli vest

Ruskoj vojsci je potrebno do maja da povrati punu ofanzivnu sposobnost, piše CNN

Međutim, zbog političkog pritiska Kremlja, ofanziva bi mogla da počne pre nego što ruske trupe budu spremne, izjavio visoki američki vojni zvaničnik.

- To je verovatno više ambiciozno nego realno - rekao je visoki američki vojni zvaničnik.

Slične procene postoje i u Britaniji.

- Malo je verovatno da će ruske snage biti posebno dobro organizovane i stoga je malo verovatno da će napraviti naročito velike korake, iako izgleda da su spremne da pošalju još trupa u mašinu za mlevenje mesa - rekao je visoki britanski zvaničnik za Si-En-En.

Si-En-En piše da „iako su ukrajinski zvaničnici podigli uzbunu zbog novih ruskih napada na istoku, ukrajinska strana je takođe skeptična u pogledu što se tiče mogućnosti Rusije”.

Prema neimenovanom visokorangiranom ukrajinskom diplomati, Rusija je „nakupila dovoljno ljudstva da zauzme jedan ili dva mala grada u Donbasu“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Kad pocnete CNN da citirate ja prestanem da citam vas clanak! Sasvim normslna stvar kad se prisetim sta je CNN ixjavljivao za srbe ! Nikad mi nece biti jasno kako je moguce da vam je pamcenje tako kratko? Zar se ne secate sarajevske pijace Racka i drugih izvestaja CNN-a ?! Zar je moguce da posle svega vi prenosite sta CNN pise?! Niko na svetu vise ne veruje u americke medije a pogotovo CNN!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija