• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.02.2023

16:44

UKRAJINA MOŽE DA RAČUNA, LIDERI ZEMALJA G7 POSLALI KREMLJU PORUKU! U Minhenu se govorilo i o nuklearnom oružju, a onda...

Vesti

UKRAJINA MOŽE DA RAČUNA, LIDERI ZEMALJA G7 POSLALI KREMLJU PORUKU! U Minhenu se govorilo i o nuklearnom oružju, a onda...

Podeli vest

Ministarstvo spoljnih poslova Japana saopštilo je da su ministri spoljnih poslova sedam najrazvijenih zemalja sveta (G7) danas na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji ponovo snažno podržali Ukrajinu koja se bori protiv ruske invazije i pozvali druge zemlje da prestanu da podržavaju Moskvu.

Prema saopštenju japanskog Ministarstva spoljnih poslova, predstavnici G7 su osudili "neodgovornu" retoriku Rusije vezanu za pretnje Moskve da će upotrebiti nuklearno oružje u ratu protiv Ukrajine i označili je za "nedopustivu", prenosi agencija Kjodo.

Sastanku predstavnika zemalja G7 je prisustvovao i ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba, koga je pozvao ministar spoljnih poslova Japana Jošimasa Hajaši, dodaje se u saopštenju. Japan je početkom ove godine preuzeo rotirajuće predsedništvo grupe G7.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Nedaju se FAŠISTI, ipak će PUTIN morati sa NUKLEARNOM a radi oslobađanja svetske populacije od FAŠIZMA.

kirta

pre 1 godinu

Zapad i glupi,kretenski Japan,Sve idiot do idiota

Perica

pre 1 godinu

Bravo braćo Ukrajinci! Samo vi gubite zbog fašista a ovi neka vas huškaju. Pitam se samo gde li vam je pamet?

Vele

pre 1 godinu

Svi zajedno možete da duvate tukija.Slava Rusiji!!

Rade R

pre 1 godinu

Ostatak sveta, one antifašističke države, pozivaju Japan i ostale zemlje koje su bile na strani Hitlera, a u drugom svetskom ratu bile protiv Hitlera tek kada je postalo sasvim izvesno da će sovjetski savez poraziti tog istog Hitlera, a sada su na strani ukrajinskog fašizma i nacizma, da prestanu da podržavaju Ukrajinu i fašizam i nacizam, koji su toliko očigledno! Taj fašizam i nacizam u Ukrajini, jedino ne vide oni koji ne žele da ga vide, oni koji su i dalje, posle toliko godina ostali verni tom istom fašizmu i nacizmu! Valjda je više vreme da se odreknete fašizma i nacizma, dosta ste mu služili! Ali ako to ne umete sami da uradite, ima ko će vas od toga odučiti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija