• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

24.02.2023

12:10

"RUSI SU SAZNALI, OČEKUJTE NAJGORE!" Vojska Ukrajine UPOZORILA GRAĐANE, Moskva spremila IZNENAĐENJE za GODIŠNJICU rata, ako ALARM krene...

Reuters/AP

Vesti

"RUSI SU SAZNALI, OČEKUJTE NAJGORE!" Vojska Ukrajine UPOZORILA GRAĐANE, Moskva spremila IZNENAĐENJE za GODIŠNJICU rata, ako ALARM krene...

Podeli vest

Portparol ratnog vazduhoplovstva Ukrajine jutros je rekao da Rusija možda priprema "iznenađenje", pa je pozvao građane da ostanu na oprezu narednih dana.

Proteklih dana, podsetimo, objavljeno je više upozorenja da bi Moskva mogla da obeleži godišnjicu početka rata vazdušnim udarima na Ukrajinu.

Govoreći za ukrajinsku državnu televiziju, portparol ukrajinskog ratnog zrakoplovstva Jurij Ignjat rekao je da su Rusi saznali da se Ukrajina pripremila za napad, te da bi zbog toga mogla da napadne iz vazduha na neki drugi, manje očekivan dan. 

Pozvao je Ukrajince da sa pažnjom slušaju upozorenja na vazdušnu opasnost i upute se u skloništa čim začuju sirene.

- Pretnja napadom je prisutna, to je očito. Današnji dan je simboličan za sve, za ceo svet. Danas ceo svet očekuje provokacije - rekao je.

Ukrajinski ministar obrane Oleksij Reznikov je na prvu godišnjicu rata da ukrajinske oružane snage pripremaju planove za potiskivanje ruskih snaga iz zemlje.

- Pre godinu dana bilo nam je teško da dođemo do ozbiljnog oružja. Danas civilizovane zemlje vide da ste vi štit Europe na istoku. Do protivofanzive će doći. Naporno radimo kako bismo je pripremili - rekao je Reznikov vojnicima koji su se okupili kako bi obeležili godišnjicu rata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Zapanjujuće je koliko je Rusija nesposobna, koliko ima jadnu vojsku i još jadnije zadrigle genrale čije je znanje na nivou srpsog starijeg vodnika. Putin se potpuno uklapa u tu matricu. Toliko tehnike, toliko artiljerije, avijacije, oklopnih jedinica ... a ukrainci ništa od toga a ne možete da maknete od linije koju su vam ukrainci povukli. Ovo samo pokazuje koliko ste vi "veliki" ali samo na papiru inače da nemate atomsko oružje gazili bi vas i rumuni, česi, slovaci a poljaci bi za kratko vreme bili gosti u Kremlju.

Zvezdara

pre 1 godinu

Podrška Ukrajinskom narodu. Nek se Rusi stide šta su uradili ali nećemo brinuti jer smo sigurni da Rusija se uništila za sva vremena u narednih 200 godina. Živeli Ukri i nek se stide Rujke.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija