• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

26.02.2023

12:45

KOLIKO DALEKO ĆE RUSIJA IĆI?! Šojgu ŽESTOKO zapretio Zapadu, pomeranje GRANICA zavisiće od SAMO JEDNE stvari, ako NASTAVE da ŠALJU oružje...

Tanjug/AP

Vesti

KOLIKO DALEKO ĆE RUSIJA IĆI?! Šojgu ŽESTOKO zapretio Zapadu, pomeranje GRANICA zavisiće od SAMO JEDNE stvari, ako NASTAVE da ŠALJU oružje...

Podeli vest

Sergej Šojgu je poslao jasnu poruku zapadnim zemljama koje snabdevaju Kijev oružjem

Koliko će daleko Rusija biti primorana da udaljava zapadnu pretnju od svojih granica zavisiće od toga kakvo će oružje biti isporučeno Ukrajini, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

- To će zavisiti od onog oružja kokje bude dato Kijevu - rekao je Šojgu u programu „Moskva. Kremlj. Putin“ na televizijskom kanalu „Rusija 1“.

Tokom obraćanja Federalnoj skupštini Rusije ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da što više dalekometnih zapadnih sistema bude stizalo u Ukrajinu, to će dalje Rusija biti prinuđena da udaljava opasnost od svojih granica.

Podsetimo, zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev je ranije ove nedelje govorio o mogućim pravcima napredovanja Rusije u Ukrajini.

- Pomeriti granice pretnji našoj zemlji što je moguće dalje, čak i ako će to biti granice Poljske. Uništiti neonacizam do temelja. Da kasnije ne bi gubili vreme na hvatanje ostataka banderovskih bandi u maloruskim šumama - napisao je Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

To se tako ne radi. Protivniku se ne otkrivaju vlastiti planovi. Dokle će Rusija "ići"...to se javno ne govori. Biće ipak da Šojgu hrabri sam sebe, a i posrnulu i u Ukrajini "zaglavljenu" rusku vojsku.

xxdet

pre 1 godinu

Jel Dragi, ti znaš da li je posrnula, bio si tamo ? Veliki si ti stručnjak pa držiš online lekcije.

Ms

pre 1 godinu

Pas koji laje,ne ujeda.Uvek je tako bilo i ostalo.A vi koji im verujete,mozete i da im se klanjate do zemlje,ali dobro im se ne pise.Pokazali su po ko zna koji put koliko su "prijateljski"orijentisani,ovoga puta prema komsijama sa kojima su sklopili mirovni sporazum,a sada se zamislite sta bi vama mogli da urade.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Da bi koliko toliko Rusija bila sigurna od zapada , ona mora barem za citavu sirinu svog teritorija ici jos toliko napred . Druga racunica ili opcija ne postoje .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija