• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2023

08:58

"RUSI RAZBIJAJU BAHMUT NA MOLEKULE!" Ukrajinski komandant: Komplikovano je na severnom krilu, ali 'put života' ostaje otvoren...

AP/Photo

Vesti

"RUSI RAZBIJAJU BAHMUT NA MOLEKULE!" Ukrajinski komandant: Komplikovano je na severnom krilu, ali 'put života' ostaje otvoren...

Podeli vest

Ruske snage napadaju Bahmut, ali nisu preuzele kontrolu, rekao je Jurij Mađar, komandant ukrajinske 28 brigade.

 

- Tokom poslednja 24 sata neprijatelj besni, granatira svime što ima - rekao je Mađar na Telegramu.

- Oni zapravo nemaju uspeha na terenu. Oni razbijaju ovaj grad na molekule.

Došlo je do porasta u ruskoj upotrebi borbenih aviona za napade na ukrajinsku odbranu oko Bahmuta.

- Nije bilo značajnog uspeha za neprijatelja ni u jednom smeru, ali oni stalno pokušavaju. Komplkovano je na severnom krilu. Neprijatelj sanja da presečei ulaz u Bahmut i uzme deo puta poznatog kao 'put života' pod svoju kontrolu  - rekao je Mađar i dodao da Bahmut nije opkoljen.

- Ulazni put ostaje opasan. Nije pod kontrolom neprijatelja, ali je pod mogućom izloženošću vatri. To znači da postoje delovi puta koji potencijalno mogu biti izloženi vatri, tačnije mete koje se kreću tim deonicama - naveo je Mađar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ravnogorac

pre 1 godinu

Bre Ukri ih navlače na tanak led, troše nemilice granate a Ukri pripremaju veliku odazivu. Predsednik komunističke partije Rusije na tv RIA je izjavio da se Rusi troše granate da osvoje ulicu ili sokak (WC) u Bahmutu, da to nije prava strategija i da je to sramota za rusku vojsku.

Zoran

pre 1 godinu

Samo jedno, ovo je toliko zalosno da nemam reci.Bratski narod ratuju zbog cega se pitam Puno zalosno nista drugo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17