• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2023

18:52

OBJAVLJEN SNIMAK JEZIVOG SUDARA VOZOVA U GRČKOJ! Prizor od kog se ledi krv u žilama (VIDEO)

Reuters

Vesti

OBJAVLJEN SNIMAK JEZIVOG SUDARA VOZOVA U GRČKOJ! Prizor od kog se ledi krv u žilama (VIDEO)

Podeli vest

Najmanje 40 osoba stradalo je u železničkoj nesreći u Grčkoj, a na društvenim mrežama pojavio se snimak sudara putničkog i teretnog voza kod grada Larisa.

Bezbednosna kamera zabeležila je stravičan trenutak sudara međugradskog putničkg voza sa oko 350 putnika koji je iz Atine krenuo za Solun i teretnog voza.

Na snimku, koji je objavio ERT, vidi se trenutak kada se putnički voz direktno sudara sa komercijalnim vozom.

Na osnovu onoga što se može videti na snimku, vozovi se nalaze na istoj pruzi, kreću se brzinom od 166 kilometara na sat i ne mogu da izbegnu sudar, prenosi "Protothema".

U Grčkoj je zbog tragedije proglašena trodnevna žalost.

Uzrok nesreće je i dalje nepoznat, a istraga će morati da odgovori na pitanje kako je moguće da su se dva voza koja su se sudarila vozila ceo kilometar na istom koloseku.

Ovo je najteža saobraćajna nesreća u Grčkoj u poslednjih nekoliko decenija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

strasno ,saucesce za porodice ,neka im Bog pomogne.....

Sini

pre 1 godinu

Sve moze da se vidi, samo kod Doljevca maca proguta snimak. Samo kod nas je kaubojstina nevidena.....

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija