• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2023

12:33 >> 13:19

LOKALNE VLASTI: NISU UPALI UKRAJINCI, VEĆ... Ko je naoružana grupa koja je izvršila diverzantski upad na rusku teritoriju?! Snimili su poruku! (VIDEO)

Printskrin Tviter

Vesti

LOKALNE VLASTI: NISU UPALI UKRAJINCI, VEĆ... Ko je naoružana grupa koja je izvršila diverzantski upad na rusku teritoriju?! Snimili su poruku! (VIDEO)

Podeli vest

Naoružana grupa koja je upala u Brjansku oblast su zapravo pripadnici Ruskog dobrovoljačkog korpusa (DRG), koji se bori na strani Ukrajine, javljaju RIA novosti, pozivajući se na loklane vlasti-

Prema rečima guvernera u Brjanskoj oblasti Aleksandra Bogomaza, ukrajinski DRG je u četvrtak ujutru ušao na teritoriju Klimovskog okruga, javljaju RIA novosti.

U selu Ljubečane diverzanti su pucali na automobil ubivši lokalnog meštana, a povređeno je i desetogodišnje dete. Jedan od članova DRG pozirao je u pozadini ambulante u selu Ljubečani u Brjanskoj oblasti. Reč je o Denisu Nikitinu.

Bivši je prijatelj neonaciste Maksima Martinkeviča i organizator promocije Belog reksa. Prošle godine se preselio u Ukrajinu i pridružio se jedinicama Oružanih snaga Ukrajine.

Pripadnici DRG snimili su poruku u kojoj poručuju da ne ubijaju civile i nenaoružane. Obratii su se stanovnicima Rusije i pozvali ih da ne budu robovi, već da započnu pobunu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Nećeš ti još dugo stojati pred kamerama i izigravati junaka, zna se kako se Rusija obračunava sa takvima

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija