• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji

05.03.2023

12:19

(VIDEO) TERMINATOR! Zastrašujući snimak iz UKRAJINE, vojnik HLADAN kao ŠPRICER dok oko njega lete MECI I GRANATE, Rusi ga PRONAŠLI laserom, a onda...

Printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) TERMINATOR! Zastrašujući snimak iz UKRAJINE, vojnik HLADAN kao ŠPRICER dok oko njega lete MECI I GRANATE, Rusi ga PRONAŠLI laserom, a onda...

Podeli vest

Dok je bitka za Bahmut u punom jeku, društvene mreže preplavio je snimak jednog ukrajinskog vojnika koji je, uprkos neprijateljskoj paljbi potpuno smiren dok obavlja svoj posao.

Ne zna se kad je i gde tačno snimak nastao, ali verovatno g je snimila bespilotna letelica. Na njoj se vidi rusko oklopno vozilo BTR-82A na otvorenom polju koje napada rov u kom se skriva vojnik.

Udaraju topovi i puca se iz mitraljeza, čuju se najmanje tri eksplozije, ali Ukrajinac u svom rovu uspeva da ostane „hladan kao špricer“.

Kreće se mirno i promišljeno, neuznemiren granatama koje nemilosrdno padaju oko njega. Jedva da se i trznuo kad su jake eksplozije zatresle rov. U jednom trenutku na njegovoj figuri vidi se i crveni trag lasera, ali vojnik i njega jednostavno ignoriše.

„Naš heroj pod teškom vatrom, jedan na jedan s oklopnim transporterom! O ovim ljudima, koji ćutke brane našu zemlju, treba pisati knjige! Slava Ukrajini!“, objavljeno je na Tviteru, a prenosi Jutarnji list.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Božidar

pre 1 godinu

Upadljivo montirani snimak, dokaz: Vidljivi projektili sa namanje od 3 do 5 strana ka istom cilju, pa eksplozija u samom rovu veoma upadljivo. Dok reakcija vojnika kao da se ništa ne dešava. U prirodi ljudskoj je da u ovakvoj situaciji, da se skloni i zaštiti. Neverovatno kako ljudi poveruju u sve sto vide a u stvarnosti neobrate pažnju na detalje koji se na snimku vide.

Bijeli Radovin

pre 1 godinu

Nadgogir'o se "brat'" - "zabole ga" Termintor" je pravi izraz, istripov'o se da je u lajvu!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija