• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mondo

07.03.2023

15:00

(VIDEO) BRUTALNO STRELJANJE UKRAJINCA! Izrešetali ga nakon uzvika "SLAVA UKRAJINI!", Zelenski VAN SEBE, najavio HVATANJE "RATNIH ZLOČINACA"!

Twitter Printscreen

Vesti

(VIDEO) BRUTALNO STRELJANJE UKRAJINCA! Izrešetali ga nakon uzvika "SLAVA UKRAJINI!", Zelenski VAN SEBE, najavio HVATANJE "RATNIH ZLOČINACA"!

Podeli vest

Ukrajinska vojska je objavila da se radi o Timofiju Šaduri, kojeg su navodno streljali Rusi.

Čini se da je otkriven identitet novog ukrajinskog heroja koji je neposredno pre nego što su ga ubili ruski vojnici, dok je pušio poslednju cigaretu, hladnokrvno rekao "Slava Ukrajini"

Snimak navodne stravične egzekucije ukrajinskog vojnika se munjevito proširio društvenim mrežama. 

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je takođe reagovao specijalnim saopštenjem, obećavši saopštenjem, obećavši ukrajinskom narodu da će uhvatiti ratne zločince koji su hladnokrvno pogubili ukrajinskog vojnika. 

Ukrajinska vojska je objavila da se radi o Timofiju Šaduri, koji se vodio kao nestao od 3. februara. 30. odvojena mehanizovana brigada saopštila je da je poslednji put viđen u blizini Bahmuta - poprišta žestokih borbi poslednjih meseci.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK!

 

 

"Trenutno se telo našeg vojnika nalazi na privremeno okupiranoj teritoriji", navodi se u saopštenju.

Pre nego što je vojnik imenovan, Šadurina sestra rekla je za BBC:

- Moj brat bi sigurno bio sposoban da se tako suprotstavi Rusima. Nikada u životu nije krio istinu i sigurno to ne bi učinio pred neprijateljem - rekla je ona.

Na snimku se čuje kako jedan od ubica, za koga se veruje da je ruski vojnik, govori "umri" i koristi psovku nakon što je ratni zarobljenik ubijen.

Odgovor na pitanje ko je odgovoran za ovaj zločin je i dalje u domenu spekulacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 1 godinu

Šta ste očekivali od rata ,sladoled.Eto šta znači kad zavade braću pa sad to koriste da optužuju one druge .Tako je Zapad uvek radio ,tako su Englezi prodali četnike tako je Zapad,EU i SAD zavadila narode u Jugoslaviji pa im onda sudili kao krivcima .Ali eto doći će vreme kada će Englezi i Amerikanci da osete malo na svojoj koži gnev Rusa jel su se malo zaigrali

deda Raša

pre 1 godinu

Bio sam u ratu i svašta doživeo. Kako se rat odugovlačio scene su bile sve gore od gorih. Tada se javlja želja za osvetom svojih naj milijih koje je ubila druga strana i to je nemoguće iskoreniti. Tada se u ljudima javlja nešto zaprepašćijuće i nema te sile da ga spreči u izvršenju njegove zamisli. Kad smo ih zarobljavali a neko nekog prepozna kao ubicu svoga člana....... Isto se to dešava i u Ukrajini, biće i gore kako vreme odmiče.

Alen

pre 1 godinu

SNS SMEČE SEXTA ????? VUCICEVIC GLASOGOVORNIK SNS VUCICA ?

ratko

pre 1 godinu

a kako se uopste zna da su Rusi kada nacisti koriste sve grozote smrdljivih britanaca i amerikanaca . tu propagandu smo odlicno naucili ,mars stoko nacisticka NATO

zeljko

pre 1 godinu

Dragi moji zasto ne prikazete snimak kako ukrajinci maljem ubijaju ruskog zarobljenika Vagnera. pa onda dajte komentar.

Perica

pre 1 godinu

A gde su sada dušebrižnici da se jave ka su Ukrajinci masovno streljali ruske zarobljenike? K'o zna kakva je zverstva ovaj počinio pre pogubljenja na civilima u Donbasu. Onolika deca izginula od ovih fašista i sada da žalim Ukrajince ? Ne ,ja ne!

pax_orion

pre 1 godinu

Kako navodno ga streljali rusi?????? da možda nisu alieni?????? vi srbi izokrenete sve samo da rusi nisu krivi.i dalje pišete da su ukrjainci porušili bahmut a ne rusi iako pokazujete rusko granatiranje grada.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija