• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2023

08:54

PRIKAZAN TRENUTAK SUDARA SUHOJA I AMERIČKOG DRONA IZNAD CRNOG MORA! Simulacija: Ruski lovac podleteo ispod "žeteoca", pa ga žestoko potkačio? Bespilotna letelica nije imala šanse (VIDEO)

Printskrin CBS

Vesti

PRIKAZAN TRENUTAK SUDARA SUHOJA I AMERIČKOG DRONA IZNAD CRNOG MORA! Simulacija: Ruski lovac podleteo ispod "žeteoca", pa ga žestoko potkačio? Bespilotna letelica nije imala šanse (VIDEO)

Podeli vest

Američki TV kanal CBS simulirao je pad američkog drona MK-9 Reaper (Žetelac) u Crnom moru.

Novinari CBS-a projektovali su trenutak kada se ruski borbeni avion Su-27 sudario sa američkim dronom MK-9 Reaper iznad Crnog mora.

Podsetimo, juče su dva ruska aviona Su-27 izvela su presretanje izviđačke bespilotne letelice američkog vazduhoplovstva koja se, kako tvrde Amerikanci, nalazila u međunarodnom vazdušnom prostoru iznad Crnog mora.

Jedan od ruskih aviona Su-27 udario je u elisu MK-9. Osim toga, nekoliko puta pre sudara, Su-27 je bacao gorivo na dron i leteo ispred njega.

Ruski borbeni avion je 14. marta oborio dron američkog vazduhoplovstva iznad Crnog mora nakon što je oštećena elisa bespilotne letelice MK-9 Reaper. Posle ovog incidenta, Stejt department pozvao je ruskog ambasadora na razgovor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 1 godinu

A šta je sa Severnim tokom gde su tu simulacije .Takva je Amerogebelsova propaganda koja ima da preokrene da su oni što su žrtve sami sebe napale .Od Hrvatske Bosne KiM pa sad i Ukrajine.

Zapadni Turci aka Servi

pre 1 godinu

Genocid kao serBski brand. Kmetstvo putleru kao usud.

Lovac

pre 1 godinu

A šta radi američki špijunski dron 5000-6000km daleko od Amerike, na samoj granici Rusije? Marš kući kauboji pa se igrajte u svojm dvorištu ... Poslali ste dron da snima odbrambene položaje ruske PVO na Krimu da bi te informacije dali Ukrajini. E pa neće više moći to da radite, dosta su Rusi trpeli vaše provokacije i vaše guranje nosa tamo gde mu nije mesto, nema više, od sada dobijate po tamburi pa će da se naučite pameti.

Petar

pre 1 godinu

Prvo, šta će USA letelica iznad Crnog mora? Međunarodni prostor?..... al blizu Rusije. Nema tu sudara. Prosto je lovac isto u međunaridnom prostoru blizu svoje kuće proleteo pored ali dovoljno daleko pored elise USA letelice Letelici je opao potisak i ona je krenula da pada..... operater se nije snašo da je ispravi.... upala je u kovotlac i pala. Dakle uopšte nije došlo do nikalvog kontakta odnosno sudara 2 letelice.

peja kostolac

pre 1 godinu

Pa ako su i srušili dron sa propelerom, nisu valjda srušili F-117 ? Na to će još da popričekaju.

bager

pre 1 godinu

Trebalo bi podsetiti americke tupane da su oni oborili kinski balon u medjunarodnom prostoru pod izgovorom da se radi o prostoru od velikog interesa za usa,,i "placenici iz UN cute i odobravaju,,zaa Severni tok sam istog dana rekao da iza te diverzije stoje : englezi svedjani ,danci ,norvezani i mozdaa poljaci,,,zato su brze boje potrcali da kao ispituju samo on ,,tj da uklone eventualne dokaze o sabotazi i zabrane pristup rusima ciji je Severni tok i bas zbog toga imaju pravo i obavezu da budu prisutni tokom istrage,,

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija