• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2023

22:11

KO U STVARI UPRAVLJA RUSIJOM? Snimak na internetu izazvao brojne reakcije, bivši špijun KGB tvrdnjom dodatno bacio sumnju! To nije PUTIN! (VIDEO)

twitter.com/printscreen

Vesti

KO U STVARI UPRAVLJA RUSIJOM? Snimak na internetu izazvao brojne reakcije, bivši špijun KGB tvrdnjom dodatno bacio sumnju! To nije PUTIN! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši špijun KGB-a, koji je studirao zajedno sa Vladimirom Putinom, tvrdi da se na ključnim događajima angažuju dvojnici ruskog predsednika.

Do ove tvrdnje je došlo nakon što je snimak ruskog predsednika u fabrici helikoptera u Sibiru privukao pažnju.

Na snimku se vidi kako Putin gestikulira i uzastopno dodiruje nos, ponašanje koje nije tipično za ruskog predsednika, prenosi Mirror.

Sergej Žirnov, bivši Putinov kolega, ranije je odbacio glasine da ruski predsednik koristi dvojnike, ali je sada promenio mišljenje.

On je uporedio formalni govor "izolovanog, mršavog" bivšeg špijuna Putina koji kašlje 21. februara sa pojavom na proratnom koncertu sledećeg dana u Moskvi.

- U ovom slučaju pojavljuje se potpuno drugačiji Putin sa širim licem kao da je natekao za 24 sata - rekao je za ukrajinsku TV.

On je dodao da je Putin imao "potpuno drugačiji oblik očnih orbita, potpuno drugačiju glavu, apsolutno različite bore i drugačiji glas".

- Daleko od toga da je izbegavao ljude, verovatno zbog kovida, on je skoro ljubio i grlio sve na drugom događaju - rekao je Žirnov koji je sada prognan u Francusku, a bio je Putinov drug na KGB Institutu Crvene zastave, špijunskoj akademiji.

 

Tokom pojavljivanja u Ulan Udeu, posle petočasovnog leta iz Moskve, Žirinov tvrdi da je Putinov dvojnik razgovarao ispred helikoptera u fabrici vazduhoplovstva.

Pojava navodnog Putinovog klona je pošla po zlu, kako navodi telegram kanal, koji redovno tvrdi da koristi dvojnike koji su prošli složenu plastičnu operaciju kako bi tačno ličili na Putina.

Većina stručnjaka odbacuje takve tvrdnje kao apsurdne, iako je nekoliko njih primetilo Putinovo "neobično živahno raspoloženje u Sibiru", u poređenju sa nedavnim javnim nastupima u Moskvi.

- Čovek koji je ličio na predsednika pokazao je nepromišljenost i dao oduška emocijama neuobičajenim za Vladimira Putina. Izrazi lica i preterano emotivno mahanje rukama skoro pola sata odavali su dvojnika - navodi se u postu sa telegram kanala.

Na Telegramu se dodaje da "Putin obično ne maše rukama kao da diriguje orkestrom".

"Kod Vladimira Putina ranije nisu primećene dirigentske sposobnosti, ali prekjuče je njegov dvojnik toliko mahao rukama da bi moglo da se pomisli da je u pitanju obožavatelj", dodaje se na Telegramu.

 

 

Kremlj se za sada nije oglašavao povodom ovih glasina, dok ne postoje ni dokazi da ruski lider koristi dvojnika.

Putin je pre tri godine priznao da su zvaničnici razmišljali o korišćenju dvojnika, ali je tvrdio da je ta ideja odbijena.

On je rekao da je ideja nastala početkom 2000-ih kada su Rusiju pogodili teroristički napadi.

Predloženo je da bi dvojnik trebalo da zauzme njegovo mesto na događajima gde bi šef države mogao da bude ugrožen, rekao je ranije on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Opsednutost

pre 1 godinu

Opsednutost Putinom. Kompleksi su čudo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija