• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2023

22:08

JAČA FRONT PROTIV MILA! Posle DF-a oglasio se i Bečić: Glasamo protiv Đukanovićeve politike prošlosti!

beta/Igor Šljivančanin

Vesti

JAČA FRONT PROTIV MILA! Posle DF-a oglasio se i Bečić: Glasamo protiv Đukanovićeve politike prošlosti!

Podeli vest

Predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić je čestitao Milatoviću na rezultatu i svim drugim kandidatima koji su, kako je rekao, na fonu demokratskih promena.

On je rekao da će ovlašćeni partijski organi doneti odluku o podršci u drugom krugu, ali da ne treba imati dilemu da će svaki potez Demokrata biti da se glasa protiv Mila Đukanovića i njegove politike prošlosti.

Bečić je čestitao građanima Crne Gore, rečima da su izbori potvrdili da je Crna Gora 30. avgusta 2020. dobila slobodu u izbornim procesima.

Milo Đukanović je sa 54 odsto pre pet godina došao na sadašnji rezultat i to je dokaz da se radi o politici prošlosti, dodao je predsednik Demokratske Crne Gore

Političke strukture koje su pobedile 30. avgusta, osvojile su večeras 60 odsto glasova, što je za 10 odsto više i potpuno je jasno šta je želja građana Crne Gore, rekao je Bečić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija