• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

20.03.2023

17:43

"PUTIN MOŽDA POSLAO DVOJNIKA U MARIJUPOLJ?!" Šok tvrdnja oksfordskog profesora, NEOBIČAN detalj sa RUKOM ruskog lidera ZAČUDIO SVE!

Tanjug/AP

Vesti

"PUTIN MOŽDA POSLAO DVOJNIKA U MARIJUPOLJ?!" Šok tvrdnja oksfordskog profesora, NEOBIČAN detalj sa RUKOM ruskog lidera ZAČUDIO SVE!

Podeli vest

Robert Servis, profesor emeritus ruske istorije na Sent Entonis koledžu Univeziteta u Oksfordu, u razgovoru za Skaj Njuz rekao je kako je moguće da je Putin u Marijupolj poslao dvojnika.

Govoreći o poseti Vladimira Putina Marijupolju u subotu, rekao je da možda nije sve baš onako kako se činilo. On je izjavioda postoji "određena sumnja" u to da je Putin bio u gradu, dodajući da je to mogao da bude dvojnik.

Gledajući snimak posete, rekao je:

- Pa, pogledajte njegovu desnu ruku, koju obično ne pomera puno, a u ovom slučaju je mnogo pomera.

 

 

On se osvrnuo i na današnje Putinove dužnosti na sastanku ministarstva unutrašnjim poslova i dugim razgovorom i druženjem s kineskim predsednikom.

"Druga stvar je da bi se morao vrlo brzo vratiti u Moskvu da obavi sve ono što je radio danas", naveo je. 

Profesor je govorio i o današnjoj poseti Si Đinpinga predsedniku rusije.

- A šta Kina želi od Rusije? Mislim da predsednik Si uopšte ne želi 'Veliku Rusiju'. Mislim da on pokušava da izgradi novi Put svile preko bivšeg Sovjetskog Saveza na jugu, što se kosi s interesima 'Velike Rusije". Dakle, ono što Kinezi rade jest da koriste ovog divljeg vuka Rusiju u međunarodnim odnosima da izazovu probleme za NATO, da izazovu probleme Americi što je više moguće, a da Kinezi ne moraju ni prstom da maknu - dodao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 1 godinu

Ma Ameri nisu baš dobro videli da je Putin poslao ženu

Krcun

pre 1 godinu

Dakle, svakojakih budala ima i među profesorima. Englez se javio!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17