• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnikportal.rs

21.03.2023

17:15

RIZIKUJE LI LONDON SVOJIM POTEZOM DA NAVUČE GNEV RUSA?! Britanija je izgubila kompas! Lavrov: "Neće se dobro završiti"

AP, Zoran Sinko

Vesti

RIZIKUJE LI LONDON SVOJIM POTEZOM DA NAVUČE GNEV RUSA?! Britanija je izgubila kompas! Lavrov: "Neće se dobro završiti"

Podeli vest

Posle vesti o tome da će London isporučiti Kijevu municiju sa osiromašenim uranijumom, šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je izjavio da je Britanija izgubila kompas i da takve aktivnosti podrivaju stabilnost.


- Planovi da se Kijevu isporuči municija sa osiromašenim uranijumom svedoče da London ne samo da je spreman da rizikuje nego i da počini ratne zločine - istakao je Lavrov.

Nema sumnje da će se to za njih loše završiti, dodao je Lavrov.

Ranije danas zamenica ministra odbrane Velike Britanije Anabel Goldi izjavila je da će Britanija predati Ukrajini municiju sa osiromašenim uranijumom.

- Uporedo sa isporukom eskadrile... borbenih tenkova 'Čelendžer 2' Ukrajini, isporučićemo municiju, uključujući oklopne granate koje sadrže osiromašeni uranijum - navodi se u saopštenju, objavljenom na sajtu britanskog parlamenta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
opanak

pre 1 godinu

al zabavljate publiku debilnim tekstovima za sve pare? Pa naravno da englezi i nemci zele da sruse Rusiju, nista novo na zapadu ali jeste pitanje nacina ratovanja u Ukrajini, koju 50 zemalja uz Nato snabdeva oruzjem, a Rusija sa 5000 bojevih nuklearki gleda kako joj deca ginu, i preti, opominje, te bice ovako te bice onako, nek potraje jos koji mesec da otopli pa ce biti opsti napad na Rusiju, a sve je krajnje prosto; za svaku tu osiromasenu koja padne na ruse, vratiti jednu malu nuklearku na Englesku i Nemacku, pa kom pre dosadi?! Srbiju su fasisti razbili i zaprasili uranijumom nezasticenu, i nemocnu za tu vrstu odbrane, ali sta je sa velikom Rusijom, da li je moguce da opet Jude vode rusku revoluciju?? Bog na pomoc svima!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija