• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Newsweek

22.03.2023

09:56

"ZNA LI TAJ IDIOT DA IMAMO SARMAT?!" Stravične pretnje RUSKOG voditelja, traži MOMENTALNI UDAR na svaku zemlju koja pokuša da UHAPSI PUTINA!

Reuters/Pixabay/Printscreen Youtube

Vesti

"ZNA LI TAJ IDIOT DA IMAMO SARMAT?!" Stravične pretnje RUSKOG voditelja, traži MOMENTALNI UDAR na svaku zemlju koja pokuša da UHAPSI PUTINA!

Podeli vest

Ruski voditelj Vladimir Solovjov u nedelju je pozvao da se nuklearnim oružjem napadne svaka zemlja koja pokuša da uhapsi ruskog predsednika Vladimira Putina zbog naloga koji je izdao Međunarodni krivični sud (ICC).

Solovjov je to izjavio u svojoj emisiji, koja se emituje na ruskoj državnoj televiziji Rusija 1, prenosi Njuzvik.

Isečak iz emisije na Tviteru je podelio BBC-jev novinar Fransis Skar. On je primijetio da Solovjov nije direktno pominjao nalog za hapšenje Putina, ali je zato spomenuo rusku poverenicu za prava dece Mariju Lvovu-Belovu, za kojom je takođe izdata poternica.

"Svaki pokušaj hapšenja je objava rata"

Solovjov je započeo svoje izlaganje pozivajući se na nedavnu izjavu nemačkog ministra pravosuđa Marka Bušmana o nalogu za hapšenje.

- Nemačka će biti uhapsiti predsednika Putina ako uđe na nemačku teritoriju i predaće ga Međunarodnom krivičnom sudu - rekao je Bušman za nemački list Bild am Zontag.

Ruski voditelj je rekao da bi svaki pokušaj hapšenja trebalo tretirati kao objavu rata.

- Blo koja struktura ili bilo koja država koja se uopšte usudi - poput nemačkog smeća, ministra - da kaže da će pokušati sprovođenje (odluke)... Samo da znaju, svaki pokušaj hapšenja je objava rata! - poručio je Solovjov. 

"Taj idiot, ministar pravosuđa, mora da se upozna sa projektilima Sarmat"

- To zahteva momentalni nuklearni udar na tu zemlju! Momentalni! To jest, svaki pokušaj da se to učini, da se ide protiv volje ruskog naroda, koji se vrlo jasno izrazio, mora rezultirati udarom projektila - nastavio je.

On je nakon toga ponovno zapretio nemačkom ministru Bušmanu.

- A tog idiota, ministra pravosuđa, treba upoznati s projektilima Sarmat - rekao je govoreći o ruskim interkontinentalnim balističkim projektilima koji mogu nositi više od deset nuklearnih bojevih glava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59