• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

28.03.2023

07:37

(VIDEO) NAPRAVILA MASAKR U HRIŠĆANSKOJ ŠKOLI! Stravičan zločin u Americi, uletela sa DVE PUŠKE i pištoljem među DECU, pronađen i JEZIV MANIFEST!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) NAPRAVILA MASAKR U HRIŠĆANSKOJ ŠKOLI! Stravičan zločin u Americi, uletela sa DVE PUŠKE i pištoljem među DECU, pronađen i JEZIV MANIFEST!

Podeli vest

Odri Hejl (28) koja je u hrišćanskoj privatnoj školi u Nešvilu ubila šest osoba imala je detaljnu mapu te ustanove, saopštila je policija.

Odri je poreklom iz Nešvila, a policija je u međuvremenu razgovarala sa njenim ocem, a saopštili su i da znaju gde je ona živela.

Sva tri ubijena učenika imala su devet godina i oni su identifikovani kao Evelin Dajkhaus, Vilijam Kini i Hali Skrugs, piše CNN.

U pucnjavi je ubijena i 61-godišnja Sintija Pik, 60-godišnja Ketrin Kunc i Majk Hill (60), saopštila je policija.

"Utvrdili smo da je kod sebe imala mapu škole sa ucrtanim detaljima kao što su nadzorne kamere, mesta za ulaz... Znamo da je ušla tako što je pucala u jedna vrata", saopštila je policija.

Policija je tokom uviđaja u školi osim mape pronašla i manifest.

"Našli smo manifest i neke natpise koji se odnose na današnji datum. Detaljno je napisamo šve što je planirala da se danas dogodi", saopšteno je.

Osumnjičena devojka, koju su dva policajca eliminisala na licu mesta, kod sebe je imala tri oružja, piše CNN.

"Kod sebe je imala dve puške i pištolj. Verujemo da su dva oružja kupljena legalno", dodaje se.

Pucala na vrata

Policija Nešvila objavila je snimku koji pokazuje kako je napadačica ušla u školu. Snimak, za koji se se čini da je sa nadzornih kamera unutar zgrade, prikazuje Odri Hejl kako puca na ulazna vrata, a zatim se penje kroz razbijeno staklo kako bi ušla.

 

 

Pucala na policiju

Policija je ranije podelila slike sa mesta zločina koje pokazuju da se Hejl spremala za paljbu kada je stigla policija. Prema policiji, pucala je na njihova vozila dok su se približavala, a jedno je pogodila u vetrobransko staklo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija