• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Novosti

28.03.2023

16:43

FRANCUSKA TONE SVE DUBLJE, POSLEDICE ŠTRAJKA RAFINERIJE SE ŠIRE PO ČITAVOJ ZEMLJI! Posle Marselja pumpe presušuju i u Parizu

Reuters/Gonzalo Fuentes/Tanjug/AP

Vesti

FRANCUSKA TONE SVE DUBLJE, POSLEDICE ŠTRAJKA RAFINERIJE SE ŠIRE PO ČITAVOJ ZEMLJI! Posle Marselja pumpe presušuju i u Parizu

Podeli vest

Nestašica benzina sve više počinje da se oseća u Francuskoj. Posle Marselja, pumpe polako presušuju i u Parizu i pariskom regionu.

U regionu Dolina Marne oko prestonice na čak 44 odsto pumpi nema bar jedne vrste goriva. U departmanu Eson iste probleme ima 38 pumpi, a u Ivlinu 33.

U samom gradu, na četvrtini pumpi ne mogu da se pronađu ili benzin, ili dizel.

U celoj zemlji, 15 odsto pumpi se našlo u identičnoj situaciji, dok je 6 odsto putpuno presušilo.

Rafinerije i dalje štrajkuju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iskustvo devedesetih

pre 1 godinu

Pre desetak dana gledamo vesti oko 22h,ja vec u pidzami, kazem zeni idem po gorivo, ona kaze da sam pranoik. Napunih rezervoar,90 litara i dopunih pre par dana.i ne mrdam. Jutros zena pita hocu li da je odvezem na pijacu. Pitam je sto ne ide sa komsinicom Martinom,ko po obicaju ?.Nema goriva ,kaze.Kako da je odbijem. Salu n'a stranu,postaje vrlo nezgodno u Francuskoj, i nema naznaka da ce uskoro biti bolje, à Makron sve cini da to bude nemoguce. Srbin sam,zena mi je Francuskinja, polako stezemo kajs...Ali podrzavam Rusiju.

zora

pre 1 godinu

Ako Francuzi kazu Marsej zasto vi kazete Marselj. Marseille ima dve LL koji se izgovaraju kao J.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija