• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.04.2023

17:01

JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu! Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija i uvodićemo sve nove onako kako ih uvodi EU!

Tanjug

Vesti

JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu! Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija i uvodićemo sve nove onako kako ih uvodi EU!

Podeli vest

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je za AP da će ubrzati put svoje zemlje ka članstvu u EU i da će se držati njene političke linije prema Rusiji vezano za Ukrajinu!

Milatović je podsetio da, po pitanju Rusije, Crna Gora 100 odsto vodi spoljnu politiku EU i da će tako i ostati i naglsaio je njegova posvećenost EU u suprotnosti sa optužbama da je marioneta Moskve. Dodao je da je jedan od ključnih spoljnopolitičkih prioriteta ulazak Crne Gore u Evropsku uniju u narednih pet godina.

- Dakle, punopravna politika EU je ona koju Crna Gora treba da vodi u budućnosti, a posebno je važna sada kada je u pitanju ruska agresija na Ukrajinu… Ne postoji niko u Evropi, a u Crnoj Gori očigledno, ko može da podrži invaziju jedne zemlje na drugu suverenu zemlju – naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 1 godinu

U prevodu: lizaćemo vam dupe Evropo, a i vama Amerikancima! Pravi dokaz da je crna gora "suverena i samostalna država"!

maestro

pre 1 godinu

krece se za pocetak zavlacenjem u ...uzicu zapadu :))))

Ratko

pre 1 godinu

SJASI KURTA DA UZJASI MURTA ,OVAJ JE ISTI KO I MILO DJUKANOVIC . KAKO SE KAZE ISTI SAMO DRUGO MANJE PAKOVANJE, ETO AMERIKA MU PRVA CESTITALA ,NISTA NOVO

Zagor

pre 1 godinu

Pa šta će bre da kažu braća srbi i baćuške???!!!!

Petar

pre 1 godinu

Ovaj ce biti ko' Krivokapic !!!!! Vec je bio po savet u nekoj od zapadnih ambasada !!! Dzaba ste Srbi glasali !!!

Tatar

pre 1 godinu

I sta sada sa pravom sam rekao da je Jako trojanski konj Engleza i Amera.Mars djubre jedno.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Izbori u CG: velika promena na isto.

Snežana

pre 1 godinu

Nije sastavio tri dana i već počo da priča gluposti. Može da bude gori nego Milo LOPOV

Srbija

pre 1 godinu

Ovaj Evropljanin će biti gori od,,Mila,,daj Bože da se varam ali mi ovaj ne ,,miriše na dobro,,

Camdzija

pre 1 godinu

Ipak je on europski učenik ,ameri pripremili europa organizovala i eto ,demokratije u cg.

Novljanin

pre 1 godinu

Je... te Krivokapic, Znao sam da si pule Krivokapica i Djukanovic.

Dragovan

pre 1 godinu

1999. god.. agresija na siverenu zemlju u Eveopi od strane iste te Evrope .

Čarapan

pre 1 godinu

Ma politika Crne Gore će da preporodi EU i zato će ona munjevito da napreduje ,vredan je to narod.....

miroljub

pre 1 godinu

Odmah je krenio da obelodanjuje svoje neiskustvo i mladalačku naivnost . Mislim da će se brzo zaplesti ko pile u kučinu. malo me podseća na Zelenskog. Siroma ne zna šta ga još čeka. Stari iskusni političari čekaju da se zaplete. Šteta. Ipak je samo američki đak.

MiroslavBB

pre 1 godinu

Kakva PODVALA srpskom narodu u Crnoj Gori!!! Ako, tako vam i treba ...

savakiwi

pre 1 godinu

narod se ne pita,izbore je lako pokrasti kada se glasovi broje elektronski nema povlačenja priznanja Kosova ako treba poslaće crnogorske vojnike u Ukrajinu protiv Rusa Zapadni stipendista, šta reći a ne zaplakati...

Vatrolomej

pre 1 godinu

Jakob Rothschild Milatowitz nije srbin uopste , vatikansko britanski bankarski potrcko kao i Milyahu Diukanowitz . Zanimljivo je da i nabavljac rotschildovih otrovnih vakcina Dr Kohn nije srbin uopste .

Amarcord

pre 1 godinu

Da li ste i jednog momenta pomislili da bi jedna angloskasonski i EU stipendista išta drugačije mogao da izjavi ili uradi?

Patriot

pre 1 godinu

... žao mi je što moram da kažem: verovati jednom crnogorcu znači; izdati sebe, narod i very!

Patriot

pre 1 godinu

...verovati jednom crnogorcu znači odreći se sebe, nacije i vere!

Velika Crna

pre 1 godinu

Jao ovo boli.Rusofili i naši Srbijančiči ,če se okretat u grobu.A šta če tek da rade kada Kina razkomada Rusiju.

ZAvram

pre 1 godinu

Петао, који прерано закукуриче, обично заврши у супи...

Dexy

pre 1 godinu

Sta ste ocekivali od coveka, koji je bio stipendista, americke, britanske, austrijske vlade, EU i MMFa... Pametnome dosta... Sledeci korak je da pocne da gazi SPC i Srbe...I ima sanse da bude GORI od Mila jer je mlad, napaljen i zeljan dokazivanja...

milan lala

pre 1 godinu

Sjasi Kurta da uzjasi NATO -Murta. Od ovog nista dobro za Srbe u C. Gori. Bez Srpski glasova nebi bio predsednik evo kako se zahvaljuje ljigavac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petar Petković pravo u metu: Kurti nije smeo za pregovarački sto, a Svečlja se boji i plakata s likom Aleksandra Vučića!
Politika

Petar Petković pravo u metu: Kurti nije smeo za pregovarački sto, a Svečlja se boji i plakata s likom Aleksandra Vučića!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Petar Petković oglasio se putem plaftorme X i izneo jasan stav u vezi sa izjavama tzv. kosovskog ministra policije - Dželjalja Svečlje, koji je povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku "vrhovni komandante čekamo te", zapretio da će Vučić, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva – biti uhapšen.

30.06.2024

16:06

TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija