• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2023

11:05

AUUU! DRITAN OHLADIO MILA! Abazović reagovao na novi potez Đukanovića! "Imam preča posla..."

Reuters

Vesti

AUUU! DRITAN OHLADIO MILA! Abazović reagovao na novi potez Đukanovića! "Imam preča posla..."

Podeli vest

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da je ostavkla Mila Đukanovića na čelnu poziciju Demokratske partije socijalista očekivana i dodao da je to interni problem DPS-a, te da za Crnu Goru treba da počne nova era.

Abazović je novinarima, nakon polaganja kamena temeljca za zgradu za zaposlene RTCG-a, kazao da je ostavku Đukanovića i ranije najavljivao.

- Za mene je potpuno očekivana, ja sam je negde i pre najavljivao. Neka ljudi pogledaju izjave iz prethodnog perioda i sve će im biti jasno - rekao je Abazović.

On je naveo da to sada ne treba dodatno komentarisati.

- Idemo dalje, imamo puno durgih obaveza, šta se dešava unutar jedne partije ne bi trebalo dodatno da nas interesuje. Završena je jedna era, treba da počne nova era za Crnu Goru i neka se građani mire - poručio je on.

Abazović je kazao da je u kontekstu parlamentarnih izbora to interni problem DPS-a.

- Fokus je na drugim stvarima, da se gradi Crna Gora, da pripremamo turističku sezonu, ko hoće da se sprema za izbore i da pravi kalkulacije ima tu mogućnost, mi to možemo da radimo van radnog vremena - rekao je Abazović i istakao da ga ne interesuje šta se dešava unutar ili izvan DPS-a, prenela je agencija Mina.

Đukanović je ostavku na funkciju lidera DPS saopštio juče stranačkom Predsedništvu. Glavni odbor DPS bi o ostavci Đukanovića trebalo da raspravlja danas, a kako je najavljenog vršilac dužnosti lidera DPS do stranačkog kongresa i izbora novog obavljaće šef poslaničkog kluba Danijel Živković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija