• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RT Balkan

08.04.2023

21:21

KADIROV NAREDIO VOJNICIMA DA BUDU SPREMNI! Kontraofanziva će doneti neprijatelju velike gubitke

Tanjug/AP

Vesti

KADIROV NAREDIO VOJNICIMA DA BUDU SPREMNI! Kontraofanziva će doneti neprijatelju velike gubitke

Podeli vest

Pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije, poručio lider Čečenije


Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je će navodna kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, o kojoj pišu zapadni mediji, ići na ruku Rusiji, a neprijatelju će doneti velike gubitke.

- Kontraofanziva ukrajinskih satanista i NATO plaćenika ići će u našu korist. A kao višnja na torti – trofeji, uzorci strane tehnike, gomile zarobljenika za koje će se, kao i uvek, ispostaviti da su `vojni kuvari ili električari - ironično je poručio Kadirov na Telegramu.

Dodaje da su za uspešnu kontraofanzivu potrebni veliki resursi, a da su gubici napadača neizbežni, napominjući da su položaji ruske vojske "povoljni, utvrđeni".

Kako je Kadirov naveo, "metode i manevri Oružanih snaga Ukrajine su predvidljivi, a odbrambeni položaj ruskih trupa omogućiće im da koriste manje resursa".

- Dakle, ako NATO i ukrajinski nacisti žele da izvrše kontranapad u bilo kom pravcu, pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije - naglasio je.

U Rusiji je danas odlična situacija, zaključio je čečenski lider, a društvo je konsolidovano kao nikada ranije i kao ni u jednoj drugoj zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija