• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RT Balkan

23.04.2023

07:00

PESKOV MLAĐI BIO PRIPADNIK VAGNER GRUPE?! Prigožin tvrdi: Dobar nišandžija, do kolena u blatu...

Vesti

PESKOV MLAĐI BIO PRIPADNIK VAGNER GRUPE?! Prigožin tvrdi: Dobar nišandžija, do kolena u blatu...

Podeli vest

Dobro je radio, kao običan nišandžija, do kolena u blatu, na 'uraganu', rekao je šef grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin

Jevgenij Prigožin, šef privatne vojne kompanije "Vagner", tvrdi da je jedan od sinova portparola Kremlja Dmitrija Peskova služio u toj kompaniji, prenosi RT internešenel. 

On je u jednom intervjuu naveo da poznaje Peskova koji je u nekom trenutku smatran za pravog liberala.

- Njegov sin je proveo deo života u Americi, ako se ne varam, ili u Engleskoj...Peskov je došao kod mene i rekao: 'Uzmi ga kao običnog artiljerca'. Inače, dobro je radio, kao običan nišandžija, do kolena u blatu, na 'uraganu'" - dodao je Prigožin, misleći na ruski samohodni višecevni raketni sistem "BM-27 uragan" kalibra 220mm.

Prigožin nije izneo dalje detalje, niti precizirao u kom sukobu je učestvovao Peskovljev sin, niti ga je eksplicitno imenovao. S druge strane, Dmitrij Peskov za sada nije komentarisao te navode.

Međutim, izgleda da Nikolaj, najstariji sin portparola Kremlja, odgovara opisu koji je dao šef "Vagnera".

Na početku sukoba Rusije i Ukrajine, Nikolaj Peskov je bio na udaru sankcija od strane SAD, što su kasnije sledili brojni saveznici Vašingtona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 1 godinu

Ova vest nije namenjena nama, ovo je vest namenjena ruskim naivnim čitaocima, da se umiri običan narod jer eto i sinovi moćnika navodno idu u rat, pa u ovo ne veruju vise ni najnaivniji Rusi a ne mi....

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Sin kakvim bi se svaki otac ponosio.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija