• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

26.04.2023

18:29

LAVROV JASAN, ZAPAD SE SPREMA ZA NOVU FAZU RATA... RUSIJA IMA SVE ŠTO JE POTREBNO DA SE ODBRANI! Svet tek čeka sukob velikih, pobednik nosi sve!

Tanjug/AP

Vesti

LAVROV JASAN, ZAPAD SE SPREMA ZA NOVU FAZU RATA... RUSIJA IMA SVE ŠTO JE POTREBNO DA SE ODBRANI! Svet tek čeka sukob velikih, pobednik nosi sve!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov tvrdi da su u toku pripreme za sledeću rundu rata za očuvanje svetske dominacije Zapada!

- Tačnije, to je pokušaj održavanja američke svetske dominacije - rekao je šef ruske diplomatije, komentarišući formiranje multipolarnog sveta na konferenciji za novinare UN.

Napomenuo je da napori Zapada mogu samo da uspore proces uspostavljanja novog svetskog poretka, koji će, po njegovom mišljenju, sigurno dolazi:
          
- Multipolarni svet se objektivno formira, a kakav će na kraju biti, kakva će biti konfiguracija sveta, ne znam - rekao je Lavrov.

Dodao je da Rusija ima sve što je potrebno da ne zavisi od Zapada i njegovih sankcija!

- Sankcije kakve su uvedene protiv Rusiji niko nikada nije video i nije mogao ni da zamisli. Ali, imamo sve što je potrebno da ne zavisimo od ponašanja zapada koji je dokazao svoju potpunu nesposobnost za pregovaranje - jasan je Lavrov.

Ruski ministar je posebno ukazao kako se Evropska unija rekordnim tempom militarizuje i pretvara u agresivnu strukturu usmerenu na obuzdavanje Rusije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax_orion

pre 1 godinu

Imaju rusi još uvijek T-34,KV-1 i KV-2 koje nisu iz muzeja izvadili.a to je sljedeće kad Javelini poberu T-55 koje su friško poslali :D Nemaju dijelova za ništa. padovi aviona su dokaz da im treba zapadnih komponenti da održavaju vojne avione. ovaj MiG-31 danas je dokaz da im je vrijeme leta upitno :D samo vi mislite da je rusija sila i da ima svega a stanje stvari pokazuje da rusija je polako na izdisaju i da će puitn radije ići do uništenja i raspada ruske pederacije nego da prizna poraz kao u afganistanu i da se povuče i zatvori u svoje granice nove sjeverne koreje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petar Petković pravo u metu: Kurti nije smeo za pregovarački sto, a Svečlja se boji i plakata s likom Aleksandra Vučića!
Politika

Petar Petković pravo u metu: Kurti nije smeo za pregovarački sto, a Svečlja se boji i plakata s likom Aleksandra Vučića!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Petar Petković oglasio se putem plaftorme X i izneo jasan stav u vezi sa izjavama tzv. kosovskog ministra policije - Dželjalja Svečlje, koji je povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku "vrhovni komandante čekamo te", zapretio da će Vučić, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva – biti uhapšen.

30.06.2024

16:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija